5 четения

Търновци участваха в лагер на младите европейски социалисти

ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА БСП КРАСИН КАРАКОЦЕВ И ЧЛЕНЪТ НА ОПЕРАТИВНОТО БЮРО НА МЛАДЕЖКОТО ОБЕДИНЕНИЕ В СТАРАТА СТОЛИЦА МАРИО ИВАНОВ участваха в първия по рода си Летен лагер на младите европейски социалисти. Той се проведе миналата седмица в Албена и беше под наслов „Ние се борим за всяко социално право“.

Председателят на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев е бил гост на откриването на лагера. При младите социалисти са гостували още заместник-председателят на БСП Деница Златева, председателят на Младежкото обединение в БСП Николай Бериевски и генералният секретар на Младежките европейски социалисти Мей Кристенсен.

Лагерът е бил разделен на модули, в които младите хора са дискутирали темите за младежката безработица, климатичните промени, социалната демокрация, връзките на Европейския съюз с Русия и Китай, правата на различните социални групи и други. Гост-лектори са били Корнелия Нинова, Кристиан Вигенин и новите членове на Европейския парламент Цветелина Пенкова и Петър Витанов.

Един коментар за “Търновци участваха в лагер на младите европейски социалисти

  • 08.08.2019 в 15:25
    Permalink

    Ти да видиш, къде отишли парите на партията-майка… затова ли не могат да върнат субсидиите???

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *