13 четения

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Зодиакалният знак под който сме родени носи много информация за нашия характер. От интереси, до професии и хобита, зодията може да разкрие и какви сме в любовта. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме какво разкрива вашият зодиакален знак за любовния ви живот.

Водолей

Водолеите впечатляват с интелекта си и с това, че са малко мистериозни. Въпреки това жадуват за романтика. В любовен план искат да им се случи нещо необикновено, малко сложно и много спонтанно. За тях е важно да се движат малко на ръба, партньорът често да им прави изненади. Така че въпреки понякога да сте малко емоционално отдалечени, вие жадувате за дълбока, страстна връзка, но разбира се с половинка, която да е интелигентна и поддържаща интересен разговор.

Риби

Рибите са мечтатели, чувствителни личности, носят сърцето в ръцете си. Лесно раними са и понякога дори крият своите емоции, особено ако не се чувстват комфортно с някой партньор. Родените под този зодиакален знак са непредсказуеми и се нуждаят от половинка, която да укроти тяхната бурна и на моменти непостоянна природа.

Овен

Родените под този огнен знак са независими и знаят много добре какво искат от живота и любовта. Въпреки това, понякога могат да бъдат прекалено груби и невнимателни. В любовта се нуждаят от половинка, която да укроти тяхната огнена природа и да ги балансира. Освен това, любимият им човек трябва да показва амбиции, да има цели, които да следва и да си пасва в много отношения с Овена.

Телец

Телците понякога наистина могат да бъдат упорити, особено в любовта. Но под сериозния им външен вид се крие една грижовна и чувствителна личност. Представителите на тази зодия се нуждаят от партньор, който да им покаже своята грижа и обич. Не са много добри с думите и изразяването на обич чрез словата, особено мъжете, но показват любовта си чрез действия.

Близнаци

Близнаци, вие никога не знаете какво искате, особено що се отнася до любовта. В един момент искате сериозна връзка, а в следващия се сещате за личната си свобода, на която държите и за мимолетните забавления. За много кратко време може да промените мнението си, особено ако сте разочаровани от обекта на вашите желания. Любовна връзка бихте създали с партньор, който също като вас е забавен, изпълнен с живот, с когото да се забавлявате и отдавате на романтика.

Рак

Раците са сложни, чувствителни и любящи личности. Влюбят ли се, те са готови да направят много за половинката си. Тъй като излагат на показ своите чувства, понякога се случва и да бъдат жестоко наранени. В любовта се нуждаят от човек до себе си, който да е сериозен, а не да си играе със сърцето им, от приятел, пазител, който да разбира и обожава тяхната чувствителност. Раците носят красива душа и се нуждаят от някой също толкова великолепен.

Лъв

Лъвът е сила, с която всеки трябва да се съобразява. Родените под този знак обичат да бъдат под светлините на прожекторите. Що се отнася до любовта, Лъвовете обичат флирта, дори когато имате сериозна връзка. Въпреки това има какво да предложат на половинката си. Те са забавни, чаровни, харизматични. Нуждаят се от партньор, който да може да се справи със силната им природа.

Дева

Аналитични и педантични, такива са Девите. Готови са да отворят сърцето и душата си за тези, които обичат. Но не се впечатляват толкова лесно. Отсрещната страна трябва да ги впечатли с интелект, чар и сила на характера. Девите са придирчиви за това с кого излизат. Чакат специалният човек да се появи в живота им, но не значи че през останалото време не се забавляват с краткотрайни връзки.

Везни

Везните се стремят към постигането на баланс и стабилност в живота и любовта. Търсят партньор, който не се страхува да бъде себе си, който не предизвиква драми, не прави сценки и знае какво иска от живота. Везните не си падат по игричките, а се нуждаят от истинска любов. Те са родени миротворци, така че се нуждаят от половинка, която не предизвиква отрицателни вълнения в живота им.

Скорпион

Скорпионите са безкрайно мистериозни. Душата им е дълбоко море от чувства, които рядко споделят. Излъчването им е на силна личност, която е независима и съблазнителна. Имат нужда от партньор, който да ги приема сериозно, да ги кара да се чувстват комфортно, да могат да изразяват пред него свободно мнението си. Скорпионите търсят любим човек, който да разбира техните емоции, без да ги кара да се чувстват виновни за тях.

Стрелец

Стрелецът понякога може да е доста неспокоен и да прескача от връзка във връзка. Родените под тази зодия имат голямо сърце и се грижат за другите, но понякога могат да си тръгнат без да кажат защо напускат връзката. Стрелците имат приключенски дух и в любовта търсят половинка, която да носи същите черти на характера, както и някой, който да им отговаря емоционално.

Козирог

Козирозите са лоялни и работохолици. Ето защо се нуждаят от половинка, която да им покаже и забавната страна на живота. Родените под този зодиакален знак обикновено са интровертни и сериозни. Любимият им човек трябва да добави повече хумор, свобода към живота им, който да им покаже напълно нова перспектива. Козирозите не харесват игричките, а се стремят към създаването на сериозни любовни взаимоотношения.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *