3-те зодии, които развалят семейства

Раздялата на семейството невинаги и изцяло е дело на мъжете. Не бива и да упрекваме единствено мъжете за това. Звездите показват кои от зодиакалните знаци имат специални способности. Те са в състояние да завладеят всеки мъж, дори и този, чийто брак е смятан за силен и непоклатим. Понякога разделите се случват, ей така, несъзнателно, дори в идеалните бракове. Астролозите са определили три знака на Зодиака, под чийто звезди най-често се раждат фатални жени.

Овен

Овенът обича победата. Той никога не се спира на половината от пътя към целта си. Бъдете сигурни, че ако жената Овен иска да вземе мъжът ви, шансовете й почти винаги са 100% успешни. Тези „разрушителки на брак“ не се придържат към общоприетите концепции за морала.

Близнаци 

На пръв поглед безобидни, жените Близнаци с право заемат второто място в класацията на жените любовници. Те знаят как да „влязат под кожата“ на мъжа и да наложат своите изисквания. Жените Близнаци притежават забележителен интелект и са в състояние да водят разговори по всяка тема. Наред с това, представителите на този зодиакален знак знаят как безкористно да лъжат и да се преструват на кокетки, като си тъкмят мрежи за мъжа, когото харесват. Те буквално обгръщат своята „жертва“ с изказванията и интимните разговори. За жената близнак е маловажно дали „жертвата ѝ“ има семейство.

Водолей

Жените Водолей не се придържат особено към моралните принципи. Те живеят само за себе си. Представителите на този знак на Зодиака по-често, от всяка друга зодия, стават жрици на любовта. Тихите води са най-опасни, са казали мъдрите хора. И така, докато смятате, че Водолеите са тихи, скромни и дори срамежливи, могат така да завъртят главата на съпруга ви, че чак да подаде молба за развод. Жените Водолей са умни и знаят точно, от какво се нуждаят мъжете. Първо стават приятели с тях, а после любовници. Нещо повече, те знаят как да изчакат удобен момент, за да изведат мъж от семейството за много дълго време. Търпението на жената Водолей не трае дълго. През цялото това време тя ще стъпва, стъпка по стъпка към своята цел. Постепенно ще вдъхновява своята „жертва“, така че той самият да се убеди, че именно тя е идеалната за него. Най-често жените Водолей постигат целите си и разрушават нечий друг брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.