Търновки броят над 2500 евро за операция на носа в Турция

В КРАК С МОДАТА ЗА МАЛКИ И ВИРНАТИ НОСОВЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ТЪРНОВКИ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ЛУКСА ДА ПРЕМИНАТ РИНОПЛАСТИКА в Турция. Тази операция е най-големият хит в момента в пластичната хирургия, а цената й се оказва по джоба на много болярки. Те нямат притеснения да платят от 2500 евро за първа корекция и двойно повече, когато се налага ревизионна интервенция, и така да се сдобият с мечтания принцески нос. Често представителките на областния град отиват при медиците директно със снимка на някоя популярна личност и искат същия резултат.

Топспециалистите, които се радват на клиентки от старата столица, са д-р Алев Джамджъоглу и д-р Емре Илхан. Двамата редовно провеждат консултации в София, на които се срещат с желаещите да коригират обонятелния си орган, и ако дамите са подходящи за интервенциите, директно насрочват операциите.

Една от пациентките на д-р Джамджъоглу е най-известната гримьорка във Велико Търново Ива Петкова. Тя сподели повече за операцията и уточни, че интервенцията и възстановяването не са съпроводени с болка.

„Обикновено ринопластиката продължава от 3 до 4 часа. Задължително се прави с пълна упойка. Аз постъпих в болницата още сутринта – за предварителни изследвания, събудих се от анестезия вечерта към 19:00 часа. След като лекарят извая желаната форма, се поставят специални тампони, тръбичка и лонгета, която фиксира носа. Същата нощ задължително се остава под медицинско наблюдение в клиниката, за да се проследи следоперативният период“, обясни тя.

ПО ДУМИТЕ НА ИВА БИТОВИТЕ УСЛОВИЯ В БОЛНИЦАТА СА ДОСУЩ КАТО ТЕЗИ В ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ.

„През нощта на два часа ме посещаваше медицинска сестра, за да провери дали всичко е наред и да извърши необходимите манипулации. Очарована съм от отношението към мен. От всички срещах уважение и любезност. Храната се носи от сервитьори, а менюто бе страхотно“, сподели Ива.

Нощувката в клиниката обаче струва 700 евро, затова повечето пациенти, в това число и родната гримьорка, след това се местят в хотел, където да прекарат още 9 денонощия, тъй като на всеки два дни трябва да минават контролен преглед.

Единственият дискомфорт, който съпровожда възстановяването, е лек оток и синини, които скоро след ринопластиката изчезват.

Д-р Джамджъоглу и д-р Илхан почти винаги правят снимки на пациентите си преди и след операциите, а фотосите след това публикуват в профилите си във Фейсбук и Инстаграм. По този начин показват на света работата си, а чрез тагването на подложилите се на интервенциите самоличността на клиентите няма как да бъде скрита. ТАКА ВСЕКИ, КОЙТО ЖЕЛАЕ, МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДА СТРАНИЦИТЕ ИМ И ДА ВИДИ ПОЗНАТИ ЛИЦА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

„Всеки човек има някакъв комплекс, който го потиска. Няма нищо срамно в това. Изцяло подкрепям пластичната хирургия, защото тя ни дава възможността да се радваме на мечтаната визия. Най-важното обаче е да се доверяваме на доказани специалисти, които имат голям опит и доволни клиенти“, съветва Ива.

Галина ГЕОРГИЕВА

 

 

 

Един коментар за “Търновки броят над 2500 евро за операция на носа в Турция

  • 13.08.2019 в 22:46
    Permalink

    С тия джуки ако се смятат за красиви са адски заблудени. Овце.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *