Баба Захария от Горско Ново село стана на 100 години и дава рецепта за дълголетие

Тази година в община Златарица има двама столетници. Вчера на 13 август 2019 г. празнува единият, а на 30 август ще отбележи кръгла годишнина другият. Вчера рожден ден имаше баба Захария от с. Горско Ново село – много жизнена и енергична, с чудесно чувство за хумор. Баба Зина, както всички я наричат, получи специални подаръци от Пенсионерския клуб, Потребителната кооперация и читалището в селото. Секретарят на Община Златарица връчи поздравителен адрес, цвете и подарък от името на кмета на община Златарица Пенчо Чанев, който е в отпуск и отсъства от града. На тържеството присъстваха почти всички роднини, внуци, правнуци и праправнуци. Много нейни приятели засвидетелстваха обичта си към нея.

Баба Захария продължава да обработва градинката в дворчето в своята къща. Грижи се за цветята и зеленчуците. Притежава страхотно чувство за хумор, бистър ум, радва се на добро здраве.

Рецептата за нейното дълголетие е работа, здравословно хранене, усмивката да не слиза от лицето й, движение и упоритост.

2 thoughts on “Баба Захария от Горско Ново село стана на 100 години и дава рецепта за дълголетие

 • 14.08.2019 в 17:34
  Permalink

  Да е ЖИВА и ЗДРАВА,дай Боже всеки му

  Отговор
 • 14.08.2019 в 21:55
  Permalink

  Жива и здрава да е,още толкова да живее 🙂

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.