Какво вещаят звездите за 14 август, сряда

Луната е във Водолей. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 15-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на вените, ставите, апендикса. Пазете зрението и ограничете психическото претоварване. Добре ще протекат профилактиката и лечението на очите, разширени вени и високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е добър за маникюр и педикюр. Можете да подстрижете косите си днес. Заради движението на Луната във Водолей растежът им максимално ще се забави. Обърнете внимание на външния си вид, за да общувате със самочувствие и увереност. Не правете масажи в областта на прасците.

Хранене и диета: Избягвайте тежките храни. Преди да сготвите ястие, представете си го и ако не ви е по вкуса, въобще не го захващайте и не го слагайте на масата. Хапвайте повече сурови ядки. Шоколадът ще ви достави истинска наслада, ако си го позволите в много ограничено количество.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 20.13 часа.

Звездни аспекти за деня: Основният аспект за днес е съвпадът между Слънцето и Венера в Лъв, даващ нов поглед върху живота, тласък и вдъхновение. Възползвайте се от благоприятната му енергия, за да привлечете нови познанства в своето ежедневие, да завържете контакти и да уредите важни делови и бизнес въпроси. Денят е зареден с положителна енергия, но и много емоция. Нека тя бъде позитивна за вас.


ОВЕН

Решете проблема

Вдъхновени сте. За да продължите с добрите резултати, които жънете в последните дни, трябва да бъдете организирани в сряда. Грози ви опасност за служебен проблем. Неотложното му разрешаване ще доведе до спокойствие и положителен развой. Ако отложите, ще навлечете доста проблеми.


ТЕЛЕЦ

Хубав ден

Денят е прекрасен за вас. Сряда идва с много разнопосочни емоции, повечето от които с положителен привкус. Съвпадът на Слънцето с вашия управител Венера е достатъчна причина да се замислите за живота си и за нещата, които искате да промените в него. Отдайте се на положителните емоции.


БЛИЗНАЦИ

Обновление

Днес съдбата ще работи във ваша полза. Лесно ще се справите с належащите задачи и ще се заемете с нещо по-дългосрочно. Това е ден за начало, обновление и промени при мнозина. Проявете активност, ангажираност и се интересувайте от новите неща в службата. Оставите ли се на течението, ще сгрешите.


РАК

Внимавайте с парите

И в сряда чувствате лекота, а емоциите ви са позитивни и благоприятни. Съвсем забравяте за опасностите, които дебнат по пътя ви обаче. Днес сте прекалено наивни и вместо да работите за заздравяване на материалното си благосъстояние, вие сте напът да дадете един заем, който никога няма да се върне при вас.


ЛЪВ

Време за начало

Сряда е един от подчертано щастливите ви дни не само за тази седмица, а и за целия месец август. Във вашия знак гостуват и съвпадат Слънцето и Венера – достатъчна причина, за да се чувствате уверени. Те ви дават тласък да стартирате нещо ново в живота си. Време е за ново начало, време е за действие.


ДЕВА

Нов поглед

Намирате се в прекрасен период, който ви въздейства положително и в емоционален, и в социален план. Днес общувате само с хора, които са ви приятни и ви вдъхновяват с начина си на мислене. Получавате от тях гледна точка за живота си. Въпреки че сега не си го признавате, ще се възползвате от нея.


ВЕЗНИ

Позитивна енергия

В сряда се чувствате силни и можещи. Луната грее през въздушен знак, впръскващ позитивна енергия в живота ви. Съвпадът на Слънцето и Венера в Лъв е причина в социалния ви живот да настъпят желани промени. Да се запознаете с интересни и позитивни хора, които тепърва навлизат във вашето ежедневие.


СКОРПИОН

Нови възможности

И днес денят е хубав за вас. Чувствате спокойствие и удовлетворение от всичко, което се случва в живота ви. Ще се сдобиете с нови възможности на работното място. Възползвайте се от промените там, за да подобрите и заемания пост, и работната си заплата. Сега имате възможност да работите за повече пари.


СТРЕЛЕЦ

Неочаквано пътуване

Намирате се в прекрасен период и ако се налага да поемате риск или да скачате „на сляпо“, направете го. Съдбата стои зад гърба ви и помага във всяка една насока. На работното място няма да се разминете без извънредни ситуации. Едно неочаквано пътуване е добрата новина за деня. Стягайте багажа и тръгвайте.


КОЗИРОГ

Без притеснения

Напоследък се чувствахте доста притеснени относно финансовото си състояние около летните почивки и извънредните разходи, които направихте. Е, съвпадът на Венера със Слънцето в Лъв ви носят успокоение в тази сфера. Не се притеснявайте, наскоро направени инвестиции започват да ви се възвръщат.


ВОДОЛЕЙ

Обновление

Настроението ви лека-полека се оправя с течение на времето. Сряда е един от благоприятните дни за тази седмица, а и за месец август като цяло. Чувствате прилив на енергия и позитивна емоция. Не се оставяйте на течението, а направете нещо ново в живота си. И в делови, и в личен план ви чака обновление.


РИБИ

Нещо хубаво

Време е малко по малко да се отворите към хората и да започнете да общувате с тях така, както го правихте преди няколко дни. Днешният ден ви помага да организирате живота си и да продължите напред с нов житейски ред. Ще ви се случи нещо хубаво на работното място. Нещо, което ще остави трайна следа.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 14 август, сте симпатични, сияещи от радост и щастие натури. Около вас витае добро настроение. Отлично владеете похватите на комуникацията и винаги можете да убедите всекиго в своето становище. Нерядко са случаите, когато сами се оплитате в собствените си думи, но бързо успявате да се оправите, защото владеете до тънкост оръжието на речта. Познавате човешката душевност можете да се реализирате като прекрасни психолози.

Навлизате в година на вътрешен анализ и поглед назад в изминалите девет години. Сега предстоят моменти, в които ще си спомните за прегрешенията на своите близки, както и за случаите, когато самите вие сте ги наранявали. Простете всичко и поискайте прошка. От друга страна, това е една прекрасна година за започване на обучение или квалификационен курс. За мнозина това е годината, в която ще срещнат своята най-подходяща брачна половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *