Седмичен хороскоп

12Бъдете уверени в успеха си и се радвайте на една вдъхновяваща седмица

Здраве: Поработете върху настроението си, повдигнете самочувствието си и не позволявайте на никого да ви подценява или унижава. Така ще запазите и здравето си в добри граници. Забранено е ваденето на зъби в дните от неделя до четвъртък. В неделя, понеделник и вторник успешно можете да лекувате кариеси или да посетите своя зъболекар за почистване на зъбен камък.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са от петък до сряда. Заради фазата на Луната растежът се ускорява. Неблагоприятни дни: четвъртък. Коламаска можете да направите в петък и събота. Масажи: Лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи в организма – неделя и понеделник. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: петък, събота, неделя, понеделник и вторник. Неблагоприятни дни за поставяне на обеци – сряда и четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези процедури през седмицата.

Хранене и диета: Осигурете си по три основни и хранения и две междинни закуски. Така ще приемате по-малки количества през по-чести интервали. Пълнеем много по-бързо, ако прекаляваме с количеството на порциите. Луната е нарастваща и предизвиква глада ни. Днес и през уикенда той ще е за сладко. Можем да го потиснем, като хапваме повече пресни плодове. Нека сряда бъде денят, в който да се опитате да хапвате изцяло постна храна. Приемете го като предизвикателство и вижте колко добре ще се почувствате в летните горещини. За любителите на лунната диета тя стартира в четвъртък, 15 август, точно в 15.29 часа с настъпване на фаза пълнолуние.

Основни звездни аспекти: Можем да се зарадваме на една относително спокойна и благоприятна седмица. Една от подчертано благоприятните за тази година. Независимо дали ще работите, или ще почивате, разчитайте на късмет и подкрепа от страна на звездите. През тази седмица Юпитер приключва ретроградната си фаза и тръгва в директно движение, разкривайки нови пътеки за личния и деловия ви успех. Не се страхувайте да насрочите срещи за разрешаване на наскоро назрели проблеми. Всичко ще се реши във ваша полза, без да е в ущърб на другите. В понеделник Меркурий навлиза в Лъв, идвайки с мечти и идеи и дарявайки оживление в живота. В Лъв вече се движат няколко небесни светила, включително Слънцето и Венера, които в сряда са в съвпад. Пожелайте си нещо, за да се сбъдне още на мига. Пълнолунието в четвъртък е по оста Лъв – Водолей и е в прекрасен синхрон с всичко случващо се на небето. Мечтайте, бъдете уверени в успеха си и се радвайте на една вдъхновяваща седмица.


ОВЕН

Хубава седмица

За вас седмицата, която предстои, ще е доста благоприятна. Стартира с прекрасни усещания и възможности за успех. През уикенда Юпитер отново се завръща директен по своята орбита. Не се оплаквайте от липса на късмет. Напротив, имате го в излишък и това ще си проличи. Необвързаните могат да срещнат интересна партия за себе си. Не се лишавайте от общуване с хора от противоположния пол. През работната седмица опитайте да подредите документацията си, като се подготвите за осъществяване на сделка или подписване на изгоден договор. Може и да ви се наложи да пътувате по работа.


ТЕЛЕЦ

Проблемите изчезват

Силно ангажирани сте и през следващите дни ще редувате почивката с работа въпреки отпускарския месец август. Имате задачи, които не търпят отлагане. Склонни сте да обещавате повече, отколкото можете да изпълните, а натрупаното напрежение през новата седмица ще е повод за липсата на всякакъв такт и дипломация в бизнеса. Директният Юпитер ще ви помогне да уредите един финансов въпрос. Проблемите с парите лека-полека изчезват. Можете да се успокоите и да поемете задачите си по план.


БЛИЗНАЦИ

Не вземайте заеми

За вас следва важен период. Обърнете по-голямо внимание на домашните си ангажименти и занимания. Не бягайте прекалено от отговорността вкъщи с оправданието, че имате много работа за вършене в службата. Август е и напрежението на работното място е по-малко. Навлизането на Меркурий в Лъв отключва множество ниши и разходни центрове, които тегнат върху джоба ви. Ще трябва да внимавате повече с финансите и да погасявате всяко задало се задължение своевременно. Не вземайте заеми, защото така няма да си разрешите проблемите.


РАК

Любовни страсти

Основен аспект в хороскопа ви тази седмица ще бъде разгарянето на страстите в любовта и раздвижването в личен план. При мнозина на този етап професионалното напрежение, лятната умора от жегите и нагнетеният страх от финансови трудности водят до провали. Действайте със стратегия и предварителни планове. Не поемайте прекалено големи рискове, моментът не е подходящ. Навлизането на Меркурий в Лъв ще ви помогне да разрешите финансов проблем, възникнал наскоро. Не се притеснявайте, всичко ще се нареди.


ЛЪВ

Правите впечатление

Предстои ви седмица на различните страсти и емоции. Юпитер започва директно движение в Стрелец, а Меркурий навлиза във вашия знак и тази негова енергия ви дава положителна емоция, усещане за късмет и просперитет. Заформя се незабравим уикенд, в който вие ще бъдете основни лица, към които ще са насочени хорските очи. Ще правите впечатление. През работната седмица обърнете повече внимание на своите лични интереси и работете така, че да сте доволни от всичко, което се случва около вас. Не угаждайте прекалено и не забравяйте любовта в живота си.


ДЕВА

Нужда от спокойствие

През следващата една седмица, колкото и да ви се иска да бъдете спокойни и да можете да си отпочинете от насъбралата се емоция, няма да успеете да го сторите. Директният Юпитер идва на помощ, за да подреди някои безредици в живота ви. Но и за това се иска усилия от ваша страна. За да разчистите отломките и да подготвите сцената на живота си за нови промени. Навлизането на Меркурий в Лъв е причина да се затворите в себе си и така да намирате хармонията и удоволствието в своето битие. Не ви са нужни срещи и контакти, шумни компании и купони. Нужно ви е спокойствие.


ВЕЗНИ

Израстване и пробуждане

Следващите дни ви карат да се чувствате спокойни и уверени, а това ще е крепежът в основата на вашите успехи. Ще израстете и ще се пробудите. В доста от случаите става въпрос за професионални шансове, които няма да пропилеете, а ще използвате до последно. Въпреки липсата на спокойствие в общуването с половинката, вие ще се чувствате щастливи и удовлетворени от постиженията си. Обърнете повече внимание на любовта, за да не си причините драми в тази сфера.


СКОРПИОН

Шансове за промяна

За вас предстои една изключително щастлива седмица. Късметът ви е силен и е изразен във всички житейски направления. Иска се да бъдете отворени към нови предложения, да търсите промяната в живота си. С навлизането на Меркурий в Лъв за вас стартира нов етап и вие можете да се възползвате от неговото начало. Посрещнете го с добро настроение и високи очаквания. Хоризонтът е добър и за личния, и за служебния живот. И за обвързаните, и за необвързаните представители. И за работещите, и за безработните. Всеки има своя шанс, залегнал в следващата една седмица. Търсете го.


СТРЕЛЕЦ

Прекрасен период

Вие също се радвате на късмет и просперитет през тази седмица. Определено сте едни от най-облагодетелстваните представители, тъй като Юпитер, вашият управител и символична планета за 2019 година, започва своето директно движение в неделя. Пригответе се да почувствате отпускане, наклонът става обратен и вие все по-лесно ще набирате инерция. Използвайте хубавите и благоприятни моменти, за да поддържате темпото в нормални граници. Сега, без да правите много, можете да очаквате резултати. Представяте ли си какво ще бъде, ако полагате и усилия? Опитайте!


КОЗИРОГ

Спокойствие и разпускане

Очаквайте добри новини и резултати през тази седмица. Късметът е на ваша страна на работното място, независимо дали сте в службата, или в отпуск. Действия, които вече сте извършили през последните няколко седмици, ще ви се отплатят с финални резултати. Справили сте се брилянтно и това няма как да не се отрази на възнаграждението ви в края на месеца. Ретроградната фаза на Юпитер приключва в неделя, за да ви освободи от страхове и лоши мисли. За да промени психиката ви и обере излишното напрежение, което натрупахте в последните месеци. Очаквайте спокойствие и разпускане.


ВОДОЛЕЙ

Не отказвайте пътуване

Добрата новина в хороскопа ви е, че ще се чувствате щастливи. Доста благоприятен в сферата на отношенията, този период носи полъха на увереност и спокойствие. Показва ви, че има на кого да разчитате и в най-трудните си моменти. На работното място нещата не вървяха гладко в последно време. Така ще е и през новата седмица, но ще се радвате на подкрепата на висшестоящи личности. В личен план не забравяйте своите интереси, както и на хората, които обичате с цялото си сърце. Не е изключено да предприемете желано пътуване, за да посетите свои далечни роднини. Ще си изкарате великолепно.


РИБИ

Помислете за здравето

Както при всички останали, така и при вас седмицата предстои да ви дари с добро настроение, позитивни емоции и очакване да ви се случи нещо хубаво. Директното движение на Меркурий от неделя ще озари зоната на вашата професионална реализация, където късметът вече ще действа с пълна сила. Независимо дали сте на работа, или в отпуск, следващите работни седмици отключват шансове и възможности за просперитет. Ще ви олекне, ще се организирате доста по-лесно и бързо и ще вършите повече работа за по-кратко време. Също така качествено ще си почивате.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

9 август. Вие сте чистосърдечни, обичливи и много откровени Лъвове. Често мисленето ви е закостеняло и не отговаря на темперамента, характерен за този знак. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Обичате да захванете нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време – свободолюбиви. Обичате да ревнувате, без да сте ревнувани. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст, така че не губете търпение и чакайте своя звезден миг.

За вас предстои година на съдбовно подчинение, която ще ви помогне да си отдъхнете след активната година на ново начало, от която вече излизате успешно. Отдайте се на течението и то ще ви води в правилната посока. Избягвайте да вземате прекалено големи и значими за живота ви решения, потърсете отдушник на напрежението и емоцията. Бъдете позитивни и ще видите, че тази година ще бъде изключително успешна за вас.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилателната система, инсулина и черния дроб.

10 август. Вие сте сприхави и избухливи хора. Изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате и да се извинявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и с търпение изчаквайте развитието си. Приемайте и съвети отстрани.

Навлизате в една прекрасна година на позитивни преживявания и много приятни емоции. Срещате нови контакти и доста от запознанствата ще се окажат добри. Бъдете отворени и изживейте следващите дванайсет месеца по най-приятния начин.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

11 август. Родени сте на 11-о число от месеца, което е число на щастлива кармична отплата за добри деяния, извършени от вас в предишните ви прераждания. От друга страна, 11-ката ви прави колебливи и нерешителни хора, вечно търсещи своята същност. Страховете ви са всеобхватни и не ви дават мира. Мнозина са преживели трудно детство и оттам идва ниското им самочувствие. Други просто са се родили колебливи. Във вашите ръце е ключът към успеха. Ще го използвате единствено след като разберете, че вие сте можещи хора. Научете се на решителност. Притежавате много вътрешни таланти, страшно много умения, придобити в предходни животи. Ще ги изявите единствено ако повярвате в себе си.

Навлизате в по-трудна и рутинна година от своя живот, което означава, че ще се отдадете на работа, а тя ще ви доведе до успеха. Не се отказвайте, видите ли малки пречки по пътя си. Задачата ви е да ги преодолеете с достойнство и умение. Ще се справите, стига да сте достатъчно търпеливи.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението и разширени вени.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *