martineli

martineli

Температури до 35 градуса ни очакват през следващата седмица

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО

през периода 16 август 2019 г. – 22 август 2019 г.

В петък ще има незначителна до променлива облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между 17° и 20°. Максималните температури ще бъдат между 27° и 30°.

В събота ще има незначителна до променлива облачност. На места и възможно да превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между 15° и 18°. Максималните температури ще бъдат между 27° и 30°.

От неделя до четвъртък ще има незначителна облачност до ясно. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Температурите ще се повишават и минималните ще бъдат между 17° и 22°, максималните температури ще бъдат между 30° и 35°.

Над западните и централни части на Стара планина в петък ще има променлива облачност. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 18°.

В събота ще има променлива облачност. На места ще превали дъжд. Очакват се и гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 19°.

От неделя до четвъртък ще има незначителна до променлива облачност. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималните температури на 1200 м. ще се повишават от 21° в неделя, до 24° в четвъртък.

През целия период максималните температури на 2000 м ще бъдат по-ниски от температурите на 1200 м с около 7°.

Дежурен синоптик: Николай Ятански

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *