Търновката Изабел Ненкова прави в Лос Анджелис партита на знаменитости

Сред клиентите й е дъщерята на екранния Рич Форестър, за която организирала купон за рождения й ден

 

Търновката Изабел Ненкова била сред организаторите на партито по повод рождения ден на Крийсън Карбо Рос – дъщеря на известния в цял свят актьор Рон Мос, който повече от две десетилетия се въплъщаваше в ролята на Рич Форестър от сериала „Дързост и красота“. Болярката била ангажирана в събитието, заедно с още три нейни колежки, които изпипали до най-малкия детайл голямото тържество. Празненството се състояло в суперлуксозна зала в петзвезден хотел в Лос Анджелис. Ангажирани били над 50 сервитьори, трима диджеи, 15 охранители, лимузина и дори имало ледени скулптури. В менюто преобладавали морски деликатеси, а за аранжирането на помещението били вложени над 30 000 стръка от шест вида цветя.

„Работя в компания за организиране на различни събития. Обикновено подготвяме всичко около сватбени тържества, рождени дни, фирмени партита и отпразнуване на пенсиониране. Случвало се е да работим 14 дни без прекъсване, за да изпълним всички изисквания, и клиентите да са доволни. Често се налага да каним известни певци, които да забавляват гостите. Общо взето наша отговорност е всичко от табелките на масите, указващи името на съответния човек, който да седи на това място, до степента и нюанса на осветлението“, разказа Изабел, която попаднала в Страната на неограничените възможности преди три години след студентска бригада. Споделя, че първоначално била в Ню Джърси, но после се преместила в Лос Анджелис при приятеля си и си намерила тази работа. Останала силно изненадана от факта, че в Града на ангелите срещнала много българи, ангажирани във всички възможни сфери. Установила това, след като веднъж станала свидетел на обир в магазин и се наложило да даде показания пред полицията. Оказало се, че униформеният, който я разпитвал, бил българин. Друг път пък поръчала пица за вкъщи и куриерът също бил нашенец. Твърди, че може да продължи да изброява с часове случаите, в които попадала на българи.

Болярката казва, че обича работата си и винаги се стреми да прави всичко перфектно. Случвало се е да има по 10 партита в месеца, което по думите й е равно на денонощен труд. Често се налага да проявява креативност, когато клиентите нямат точна концепция за събитието и очакват Изабел и колежките й да дадат идеи. Сред най-щурите мероприятия, които организирала, попадат празненства с тонове течен шоколад, присъствие на ягуар, в нудистки стил и т.н.

„Най-известната личност, която съм срещала в работата си, е дъщерята на Рон Мос – Крийсън Карбо Рос, която отпразнува 25-ия си рожден ден с парти от нашата фирма. Бяхме ангажирани половината организаторки и в продължение на два месеца изпълнявахме детайлите по поръчката. Сред изискванията бе специална златна украса, специфични чинии и посуда, огромни фототапети със снимки на рожденичката и много други. Храната бе съобразена изцяло с менюто на дъщерята на актьора и включваше основно морски дарове. Имаше шампанско за хиляди долари“, допълни тя.

Изабел разбрала, че всъщност клиентката е наследничка на емблематичния герой, малко преди голямото парти, когато пред хотела започнали да прииждат гостите, преследвани от журналисти. Мишена бил именно Рич Форестър от „Дързост и красота“, но той така и не се появил на събитието.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.