Какво вещаят звездите за 20 август, вторник

Луната преминава от Овен в Телец в 7:36 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 20-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Възможни са настинки. Бъдете внимателни с използването на климатика в горещините. Пазете гърлото. Нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протекат профилактиката и изследването на хормоните на щитовидната жлеза, на сърдечносъдовата система.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Растежът се забавя заради фазата на Луната. Можете да направите лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е благоприятен и за пилинг на кожата.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Фазата на Луната е намаляваща и подпомага диетите, ако спазвате такива. Резултатите няма да закъснеят. Въпреки това Луната в Телец предполага силен апетит и желание да си угаждаме. Гответе вкусна и добре изглеждаща качествена храна.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 11:04 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната е в квадратура с Плутон. Аспектът носи напрежение и неудовлетворение от свършената работа. Все ще си намерим за какво да се заядем и да мрънкаме досадно на всички около себе си. Бъдете доволни и на малкото, което постигате със свои усилия.


ОВЕН

Избягвайте риска

Намирате се в процес на стабилизация. В никакъв случай не бива да се впускате в необмислени и прибързани действия както днес, така и в някои от следващите дни до края на седмицата. Не предприемайте рискови начинания. Занимавайте се с онова, което вършите най-добре.


ТЕЛЕЦ

Без излишни притеснения

Във вторник предстои да се напрегнете от ситуация на работното място, в която не всички обстоятелства са на ваша страна. Не си го слагайте на сърцето. Опитайте да преодолеете егото си и да се съобразите със случилото се. Не влизайте в излишни конфликти и не вредете на здравето си с излишни притеснения.


БЛИЗНАЦИ

Нервирате се повече

Изнервени сте. Всичко и всеки влияе на вашето психическо състояние. Редица обстоятелства ви правят избухливи. Не е желателно да проявявате излишна агресия, защото тя сериозно ще навреди на здравето ви. В сутрешните часове свършете най-важното. В следобеда се оставете на течението.


РАК

Предвидете силите си

В сутрешните часове сте решени да покажете инициативност и доброволно се заемате с някои задачи, за които очевидно ви липсва предварителна подготовка. Резултатът ще са доста проблеми, породени от това, че сте се надценили. По-добре оставете инициативите за друг, по-подходящ ден. Днес говорете повече, вършете по-малко.


ЛЪВ

Не се напрягайте

Във вторник се изнервяте от редица обстоятелства, които сякаш вървят срещу вас и вашите желания. Денят е неблагоприятен за поставяне на ново начало или предприемане на нови инициативи. Ще сте активни около обяд, когато е и времето за вършене на по-важните ежедневни задачи. Не се напрягайте.


ДЕВА

Въздържайте се от мнение

Вчера се радвахте на доста силна енергия и добро стечение на обстоятелствата. Във вторник сте решени да покажете умения и потенциал, но за съжаление, е възможно да навлезете в зона на минно поле и да предизвикате собствения си погром. Не си пъхайте носа там, където не ви е работа. Ще предизвикате взрив.


ВЕЗНИ

Уреждате взаимоотношения

Виждате, че нещо не е наред и делата ви не вървят така, както сте си ги намислили предварително. Предстои ви ден на изясняване на лични взаимоотношения и вземане на важни решения, касаещи тези взаимоотношения. Насрочете срещите си за сутринта, когато енергията е по-пълноценна, а и концентрацията ви е на ниво.


СКОРПИОН

Съобразете се с другите

Организирайте се така, че да свършите по-важните дела за деня в сутрешните часове, и не оставяйте сериозни ангажименти за следобеда. Напрегнати сте и не ви се нрави това, че трябва да се съобразите с нечие важно, но чуждо мнение. Вечерта не пренасяйте напрежението вкъщи, а релаксирайте пред телевизора.


СТРЕЛЕЦ

Избягвайте разговорите

И днес имате сериозни предпоставки да свършите важни дела, които да са добре заплатени и да ви генерират бъдещи приходи, но го направете в сутрешните часове. Отдайте се на работа и дейност, която не изисква водене на разговори. Прекалено напрегнати сте и ако трябва да се съобразявате с други хора, ще избухнете.


КОЗИРОГ

Набирате скорост

Около вас има доста добронамерени хора, които искат да ви помогнат, давайки подкрепата си. Опитайте да се коалирате с тях в сутрешните часове. Възползвайте се от съветите им. Днешният ден ви открива нови хоризонти, нови възможности. Сега сте в етап на начало и бързо ще наберете скорост. Действайте.


ВОДОЛЕЙ

Спори ви по обяд

Във вторник сутринта отхвърляте доста ангажименти, натрупани в последните няколко дни. Часовете около обяд са благоприятни за отхвърляне на стари задачи и разрешаване на въпроси, възникнали в миналото. В следобеда се оставете на течението. Приберете се рано вкъщи. Имате нужда да бъдете с близките си.


РИБИ

Внимавайте с обещанията

Днес също като вчера правите впечатление и хората следят вашите действия. Бъдете внимателни какво казвате и обещавате в сутрешните часове. Склонни сте да пресилите възможностите си. Новите запознанства в следобеда могат да ви донесат разочарования. Не се предоверявайте изцяло.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте уж плахи и нерешителни натури, но ако някой ви постави задача – гледате да блеснете на преден план. Влизате в групата на тихите води, които са изключително дълбоки в някои моменти. Обичате показността, но не правите впечатление на хора, които са влюбени в това да бъдат център на вниманието. Като цяло сте изненада за всички около себе си – нещо като бомби със закъснител. Радвате и разплаквате, но истината е, че се превръщате в любимци, и това ви прави толкова симпатични.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година от своя живот, което означава, че ще се отдадете на работа, а тя ще ви доведе до успеха. Не се отказвайте, видите ли малки пречки по пътя си. Задачата ви е да ги преодолеете с достойнство и умение. Ще се справите, стига да сте достатъчно търпеливи.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението и разширени вени.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *