28 четения

Какво вещаят звездите за 21 август, сряда

Луната е в Телец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-ви. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават предупрежденията за опасност от настинки. Обличайте се добре през целия ден. Пазете гърлото и носа, оттам тръгват проблемите. Нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протече лечението на проблеми с гърлото, сливиците, щитовидната жлеза. Денят е благоприятен за изследване на хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Растежът се забавя заради фазата на Луната. Денят е благоприятен и за топла коламаска. Направете лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е подходящ и за пилинг на кожата.

Хранене и диета: Днес важи правилото да се хапва по малко и начесто, като се избягват животинските мазнини и острите подправки. Постните ястия са за предпочитане.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 12:04 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни ведър и спокоен ден. Луната гостува в Телец и сключва хармонични аспекти с Марс и Венера. Меркурий и Юпитер са в тригон. Очаквайте да постигнете съгласие без много усилия. Денят е прекрасен за водене на преговори и разговори на финансова тема. Бизнес делата потръгват.


ОВЕН

Силни и можещи

В сряда сте склонни да рискувате неоправдано и непремерено. Възможно е да инвестирате пари в нещо, което не знаете дали си заслужава. На работното място жънете успехи сред рутинните дела, където по принцип концентрирате енергията си. Днес сте силни, можещи и успешни.


ТЕЛЕЦ

Нови идеи

Намирате се в нов етап. Радвате се на успехи. Усмихнете се, подишайте чист въздух и довършете някои вече започнати в миналото дела. Вижте хоризонта пред себе си. Днес е първият ден от един нов период за всички вас. Нещо ще се промени и ще ви донесе нови идеи и полъха на промяната.


БЛИЗНАЦИ

Без рискове

Преборете се с чувството си за ниска самооценка и прекалената критичност към всичко, което вършите. Вижте положителното около себе си. Научете се да бъдете малко по-прецизни в рутинните действия. Днес обърнете внимание на духовното си развитие и душевната хармония. Не предприемайте рискове.


РАК

Време за бизнес

Увереността ви расте с всеки изминал час от деня. Днес сте решени да направите сериозна реформа в живота си. Попадате на полезни контакти, с които да я осъществите. Денят е силен и ви носи полъха на вятъра на промяната, също като при другите знаци. Време е за бизнес.


ЛЪВ

Премълчавайте

В сряда сте в отлично настроение, без да си правите сметка, че то е поводът да говорите прекалено много, и то все неща, които не бива да бъдат споделяни на всеослушание. Внимавайте с кого разговаряте. Днес сте като отворена книга и лесно може да се издадете. А не бива…


ДЕВА

Завършвате цикъл

Завършвате активен цикъл. Ако до днес ви липсваше спокойствие заради това, че темпото беше бързо и от вас се искаше да бъдете експедитивни, то сега настъпва един по-спокоен и благодатен момент. Ще имате време за себе си. Останете сами с мислите си в следобеда и анализирайте онова, което постигнахте до момента.


ВЕЗНИ

Не сте прецизни

В сряда срещате пречки от чисто делови характер, които са предизвикани от вашето нежелание да се съобразите с мнението на другите хора. Нужна ви е повече прецизност в работата. Някак претупвате задълженията си с оправданието, че сезонът е летен и отпускарски. Грешките съвсем скоро ще лъснат.


СКОРПИОН

Работете в екип

Не ви е никак лесно да осъществите комуникация с колегите си, защото днес сте на мнение, че трябва да блестите и да се откроявате сред тях, вместо да работите в екип. Донякъде е добре вие да сте лидерите, но не очаквайте разговорите ви да преминават хармонично в такъв случай.


СТРЕЛЕЦ

Стреляте напосоки

Очаква ви доста забързан ден, а вие на свой ред сте прекалено развълнувани и често вземате разнопосочни решения, които не са подчинени на здравия разум. Е, в летните дни ви е позволено да стреляте напосоки. Грешки не се очакват. Запазете доброто си настроение по-дълго през този ден.


КОЗИРОГ

Не се надценявайте

На работното място се опитайте да не поемате чужди ангажименти в желанието си да блестите и да покажете колко много можете. Всеки знае вашите големи възможности, но днес надценяването ще ви коства дълги и безсънни нощи в бъдеще, прекарани в работа. Не си струва.


ВОДОЛЕЙ

Семейна дисхармония

В сряда също можете да отхвърлите доста ангажименти зад гърба си. Действайте разумно и не поемайте нови задачи и инициативи. Имате нужда от семейна подкрепа, но нея няма как да я получите, ако подклаждате напрежение и скандали. Поработете върху домашната хармония.


РИБИ

Повярвайте в късмета

И за вас стартира доста благоприятен период в сряда. Тригонът между Меркурий и Юпитер е причина за обнадеждаване. Повод да стартирате нов период, който може да обхване както вашия делови свят, така и личните ви взаимоотношения. Изгряват звезди на небосклона. Вгледайте се в тях.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Пътищата, по които вървите, са отъпкани и проходими, без бариери, без големи трудности. Съдбата бди над живота ви. Предупреждението към вас е да се възползвате от добрите си рождени аспекти, без да се учите на ленивост и мързел. Избягвайте да се предоверявате на хората, защото имате странната способност да привличате като магнит неблагоприятните запознанства.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро, или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!