Седмичен хороскоп 16-22 август

Летните страсти утихват, гледаме на света по-трезво и вземаме важни решения

Здраве: През този период най-важното за вас е да запазите нервната си система. Бъдете спокойни и здравословното ви състояние ще бъде в норми. Днес и утре не пийте лекарства без причина и без лекарско предписание. В неделя, понеделник и вторник при поява на главоболие или обостряне на мигрена първо се разходете на чист въздух и след това прибягвайте до болкоуспокояващите. В сряда и четвъртък се погрижете за гърлото си. Не пийте студени напитки и избягвайте газираното, ако имате проблеми със сливиците.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: петък, събота, неделя. Коламаска: Благоприятни дни: понеделник, вторник, сряда. Неблагоприятни дни: петък, събота, неделя. Масажи: Леки масажи за отблокиране на различни блокажи в организма – сряда и четвъртък. Обеци и татуировки: Всички дни са благоприятни за поставяне на обеци и татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за спа процедури.

Хранене и диета: Днес и през уикенда не прекалявайте с приема на алкохол, защото може да въздейства негативно на нервната система. Луната е намаляваща и спомага топенето на мазнини, ако сте на диета. Увеличете количеството на плодовете и пресните зеленчуци, които хапвате, за сметка на полуфабрикатните храни. В понеделник можете да стартирате своя дългосрочен хранителен режим, който ще ви зарадва с чудесни резултати. В сряда пригответе нещо вкусно за цялото семейство. Изявете своите кулинарни способности и хапнете всички заедно.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната е намаляваща и се движи в Риби, Овен и Телец. Периодът е подходящ за довършване на вече започнати дела. Възползвайте се да финализирате задачите си и поставяйте нови начала само ако е наложително. Днес Меркурий и Уран са в квадратура. Няма да сте доволни от делата, които вършите, защото се чувствате ограничени заради тях. Като в омагьосан кръг. Бъдете по-иновативни и променете нещо в ежедневието си. В понеделник Марс навлиза в Дева, а в четвъртък Венера го следва по петите и заема място в същия знак. Движението на двете планети в Дева осуетява летните бурни страсти и ни помага да гледаме на света по-трезво. Време е за заемане с по-сериозна работа, за вземане на по-важни решения. Седмицата го изисква.


ОВЕН

Работа и пак работа

Ако до този момент лятото беше в разгара си за вас, то следва период на леко затишие отстрана на емоциите и малко повече сериозност в сферата на професионалната ви реализация и работното място. Приведете нещата в ред, предприемете действията, които отлагахте в последно време. Независимо дали сте на работа, или в отпуск, ще се наложи да мислите за служебното поприще. Някои от вас дори ще се замислят и за промяна, но тенденциите там тепърва ще се развиват в края на август и началото на септември.


ТЕЛЕЦ

Ваканция и работа

И за вас с навлизането на Венера в Дева се заформя по-продължителен период на старание в работата, но за разлика от Овните, вие ще сте далеч по-весели и безгрижни. Лятната ваканция, въпреки че е прекъсната от неотложни професионални ангажименти, продължава с пълна пара. Марс и Венера в Дева ви се отразяват благоприятно и вие сте готови да предприемете нови действия още в началото на следващата седмица. Радвайте се на живота и късмета си и не спирайте да мечтаете, както и обърнете повече внимание на личния си живот.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-отдадени

За вас август е отпускарски месец, а движението на Меркурий в Лъв ви прави особено общителни и често пъти доста разсеяни. Имате нужда да концентрирате усилията си в една точка, но това е почти невъзможно. Е, ще ви се отдаде този шанс, тъй като Марс и Венера навлизат в Дева. Изискват от вас повече сериозност и по-специално отношение към някои важни дела на работното място. И не само там. Не пропускайте и миговете в семейството, защото през втората половина от август ще бъдете зарадвани от предложение за ремонт вкъщи, на което не можете да откажете.


РАК

Сладки приказки

Чувствате се великолепно по време на настоящото пълнолуние. То е в Лъв и ви помага да промените някои свои лоши навици. Да оцените всичко, което имате в този живот. От друга страна, Марс навлиза в Дева в началото на идната седмица, за да озари сектора в хороскопа, който отговаря за близките контакти и социалния ви живот. Време е за повече срещи с близки и приятели, за повече забавления с тях, за споделяне на тайни. Прекарвайте вече по-прохладните вечери навън с приятна компания, бърборейки си за сладки неща до късно.


ЛЪВ

Радост и промяна

Намирате се в особен период от тази година. Сега нещата сякаш ви се нареждат малко по малко и вие успявате да постигнете онази хармония в живота, за която си мечтаехте от началото на 2019-а. Пълнолунието във вашия знак ви зарежда със сили и ентусиазъм, а движението на Марс и Венера в Дева ще подобри доходите ви, предлагайки повишение в службата или просто нова, по-добре платена работа. Радвайте се на всичко, което ви се случва, защото е заслужено. Нуждаете се от промяна в живота си.


ДЕВА

Приятели и пари

Периодът е обещаващ и вие ще бъдете концентрирани и успяващи, дори и обстоятелствата около вас да ви разсейват. Дните са благоприятни за действия и изява, защото ще мислите бързо и ще вземате правилни решения, ако се наложи. Позитивни емоции идват отстрана на приятелите. Не на последно място, намирате се в момент на обновление и презареждане на работното място и в професионалния ви живот. Навлизането на Марс и Венера във вашия знак предвещава повече сили и енергия отсега нататък, повече време за личния и любовния ви живот, а и повече пари.


ВЕЗНИ

Назряват промени

За вас следва интересен период. Ще се наложи да потиснете малко или много емоциите, които постоянно доминират решенията ви. Ще бъде добре, ако бъдете малко по-прецизни в преценките си относно хората около себе си и не им доверявате прекалено лични тайни. Навлизането на Марс в Дева, а по-късно и на вашия управител в същия знак са фактори, които ви въздействат психически. Ставате по-затворени, мнителни и готови за цялостно пробуждане – духовно и емоционално. В дългосрочен план ви чакат промени, а в краткосрочен – подготовка за тях.


СКОРПИОН

Старателни и адекватни

За вас също предстои прекрасен период. С особен акцент са целите ви в професионален аспект и в същото време – действията ви в личен план. Точно сега можете да съчетаете тези две неща в хармония. Не изпускайте нишката нито в работата, нито в любовта. Бъдете старателни и адекватни. Движението на Марс в Дева, от една страна, ви прави доста социални и контактни, а от друга – засилва стремежите ви да постигате целите си чрез усмивка и добро настроение. През следващите дни обърнете повече внимание на контактите в телефона и тефтерчето си и вижте с кои може да имате общи интереси.


СТРЕЛЕЦ

Избягвайте драмите

Седмицата за вас е подготвила доста приятни изненади, някои от които са свързани с вашия професионален живот. Навлизането на Марс и Венера в Дева засяга зоната на професионалното ви развитие в живота и точно сега там ще се случат достатъчно важни промени, за да повярвате в себе си и да повишите своето лично самочувствие. Въпреки че не се очаква толкова голяма хармония в отношенията с половинката, чувствате се щастливи и удовлетворени от постиженията си. Обърнете повече внимание на любовта, за да не си причините драми в тази сфера.


КОЗИРОГ

Погрижете се за себе си

Последните няколко натоварени месеца ви се отразиха стресово и в момента това дава отражение върху вашето психическо и физическо състояние. Следващата седмица ще ви разкрие една истина – колкото и старания да полагате, все ще има нещо недоизкусурено и все ще се намерят недоволни и мърморещи хора наоколо. Следователно от тук нататък трябва да сте малко по-умерени във влагането на усилия и по-уверени, че ще успеете. Навлизането на Марс, а след това и на Венера в Дева е знак, че е време да се погрижите за личния си живот, личния си комфорт и доброто си настроение.


ВОДОЛЕЙ

Постигате стабилност

Хороскопът вещае първи стъпки и начинания. Независимо през какво минавате, вие рано или късно ще тръгнете нагоре. Идеята е да ви вдъхна малко увереност, за да поставите дългосрочни цели именно сега и да ги следвате старателно в бъдеще. Хармония ви чака в любовта, а семейните отношения са балансирани. Интересен е и хороскопът за необвързаните представители, в чийто живот също навлиза лек полъх на положителна промяна. Пълнолунието в знака ви е повод да се чувствате отлично към момента, а навлизането на Марс и Венера в Дева ще ви помогнат да стабилизирате финансовото си състояние за по-дълъг период от време.


РИБИ

Неспокоен период

За вас следва неособено спокоен период и може би това е причината да предчувствате, че нещо в живота ви се размества и буди притеснения. Отнесете се отговорно към промените и се постарайте вие да диктувате техния ход. Оставите ли ги на самотек, вероятно ще ви се струпат на главата изведнъж. Навлизането на Марс и Венера в Дева ще предизвика доста дебати в живота ви – относно личния ви живот, относно деловия свят и частния ви бизнес. Всички тези житейски сфери искат своето внимание. И колкото и сериозен да звучи хороскопът ви, през цялото време доброто настроение ще ви следва.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

16 август. Вие сте хора с благи и добри сърца – прощавате всичко на онзи, който ви е сторил зло, а това е съвсем непривично за хора от вашия знак – Лъв. Раняват ви, но пак ставате и продължавате напред. Не таите злоба и жажда за мъст. Това е и причината често да се разочаровате от свои близки и хора, на които сте вярвали безпределно. Съветът ми към вас е да не се предоверявате и да си имате едно наум, че всички хора могат в един момент да ви изменят и наранят. Стремете се към едно – да създадете дом и семейство, да се отделите от родителите си и да се грижите за тях отстрани. Никога не живейте под един покрив с тях.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да се захващате с нищо ново, а да сложите край на изостаналите си работи. Освободете се от хората, които до този момент са ви използвали. Подгответе се да започнете на чисто след година, но за целта приключете с всичко, което до този момент ви е притеснявало.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане.

17 август. Сами сте си избрали да се родите на тази дата. Материалната стабилност в живота ви е в кърпа вързана, но няма да я постигнете отведнъж, а постепенно, стъпка по стъпка. През целия си живот работите упорито и затова сте предпочитаните колеги. Лесно се справяте с проблемите си, защото ги вземате насериозно. В личните отношения сте прекалено всеотдайни и великодушни. Ето защо сте и предпочитани приятели.

Навлизате в една прекрасна година на ново и успешно начало. Сега ще можете да поставите основите на нещо, с което да се занимавате в идните девет години. Помислете си какво да бъде то.

Здраве: Пазете сърцето и сърдечносъдовата система.

18 август. Родени сте на ден, определящ тежка кармична разплата. В миналото най-вероятно сте били егоистични натури, гледащи само за себе си, за собствената си угода и притежание. Наранявали сте хората, които са ви обичали, защото сте искали, без да давате нужното от себе си. Сега е моментът да докажете, че умеете да мислите и за хората около вас, да ги дарите с цялата си любов и внимание. Давайте всичко от себе си и така ще получавате същото в замяна. Вие сте Лъвове и поради тази причина лесно можете да удовлетворите препоръката.

Навлизате в година, която изисква да се оставите в ръцете на съдбата, без да упорствате допълнително. Обстоятелствата около вас често ще са по-силни и ще трябва да се примирите с тях. Просто се пуснете по течението, то ще ви отведе в правилната посока. В никакъв случай това няма да бъде лоша година, а напротив. Иска се да не проявявате инат и безсмислено упорство.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.