5-те зодии, които се влюбват най-силно

Знаете ли как да скриете чувствата си?

Всеки от нас, който поне веднъж е търсил любов, отлично разбира, колко нервна може да бъде подобна дейност. Влюбването е състояние на постоянен риск и абсолютна уязвимост.

Преди, да помислите за сериозна връзка с някого, може би ще искате да се уверите, че избраникът ви ще ви цени не по-малко. Сигурно искате увереност, в това, че той/тя е готов да се грижи за вашите нужди.

Някои са свикнали да рискуват сърцето си за любовта. Те вярват, че ще бъдат победени от нея, само ако не се подчинят на чувствата си. Такива хора рискуват всичко, което имат.

На някои е просто предопределено да се влюбят. Те могат да загубят нормалния ритъм на пулса си, но на всяка цена ще покажат привързаността си, с всяка клетчица от тялото.

Звездите ни показват някои от зодиите, които се влюбват най-много. Те са:

Овен

Представителите от зодия Овен добавят страст към връзката и често забравят, че всяка такава, носи определен риск. В резултат на това, много пъти отдават повече, отколкото получават. Овенът е склонен да се потопи във всяка ситуация, включително интимни отношения.

Често пъти представителят на зодия Овен е склонен да планира всичко, да се раздава, без да усетят, че не получават и най-малко от отсрещната страна.

Близнаци

За представителите на зодия е типична тръпката от самата нова връзка. Всяко събитие се възприема от тях с определена степен на вълнение. Често преживените чувства им позволяват да се освободят от страха и да бъдат честни в чувствата си.

В самото начало на връзката Близнаците се държат натрапчиво, просто защото наистина искат да бъдат идеални за партньорите си. Когато се срещат с някого, имат силно желание да задоволят всяка своя нужда. Щом наистина харесват някого, веднага започват да показват чувствата си с всички сили.

Везни

За зодия Везни е типична лоялността към партньора. Везните винаги се опитват да избегнат конфликт. Привързват се към партньора си до толкова, че са готови да пожертват всичко, което имат за него. По този начин изразяват възхищението си.

Стремят се винаги да очароват партньора. Представителите на зодия Везни вярват, че докато са верни на емоциите си и се държи безкористно, партньорът ще отговори със същото. Убедени са, че трябва да виждат само най-доброто в половинката си, но често забравят, че не всички хора действат със сърцето си.

Стрелец

Стрелецът е смел във всяка връзка. Това, обаче не му пречи да има силни чувства към партньора си. В началото на връзката, отлично разбира, че може да страда и по този начин връзката му да не продължи по-дълго от желаното. Въпреки всичко е готов от първия ден да се отдаде на романтиката.

В този кратък период, Стрелецът е най-открит и уязвим. Винаги е честен за чувствата си и е готова да сподели любовта с партньора си. Стрелците живеят на принципа: „По-добре е да обичаш и губиш, отколкото никога да не обичаш“.

Риби

Зодия Риби се държат, според емоциите си. Ако харесат някого, няма да играят игри. Когато срещнат някой, който харесват са готови да се доверят безусловно на този човек и няма да се срамуват да демонстрират уязвимост.

Рибите лесно се влюбват, ценят честните отношения и са изключително доверчиви. Допускат непознат в живота си, но добре знаят всички рискове. Рибите вярват, че играта си заслужава цената.

Източник: iwoman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *