martineli

martineli

Седмична прогноза за периода 20 август 2019 г. – 26 август 2019 г.

От вторник до четвъртък ще има незначителна облачност до ясно. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Минималните температури ще бъдат между 13° и 18°, максималните ще бъдат между 31° и 36°.

От петък до неделя преди обяд ще има незначителна облачност до ясно. В следобедните часове ще преобладава време с променлива облачност и на места ще превали слаб дъжд. Възможни са и гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Температурите ще се задържат в същите граници – минималните ще бъдат между 13° и 18°, максималните ще бъдат между 31° и 36°.

В понеделник ще има незначителна облачност до ясно. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат между 15° и 18°, максималните ще бъдат между 33° и 36°.

Над западните и централни части на Стара планина от вторник до четвъртък ще има незначителна до променлива облачност. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималните температури на 1200 м. бавно ще се повишават от 23° до 25°.

От петък до неделя преди обяд ще има незначителна до променлива облачност. Около обяд и след обяд ще преобладава време с променлива до значителна облачност и на места ще превали дъжд. Възможни са и гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от източната четвърт. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат между 24° и 25°.

В понеделник ще има незначителна до променлива облачност. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 25°.

През целия период максималните температури на 2000 м ще бъдат по-ниски от температурите на 1200 м с около 7°.

Дежурен синоптик: Николай Ятански

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *