Вашият хороскоп за 22 август, четвъртък

Луната е в Телец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 22-ри. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на гърлото, гласните връзки, носоглътката, ларинкса, щитовидната жлеза, ваденето на сливици. Има опасност от възпаление на гърлото. Не напрягайте гласа си и избягвайте престоя в непроветрени помещения. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гърлото, сливиците, синузит, на гласа и хормоните на щитовидната жлеза. Пазете се от настинки!

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Съветът ми е да насрочите час при фризьора в следобедните часове. Избягвайте всякакви манипулации на кожата на лицето, почистване на мъртви клетки.

Хранене и диета: Угаждаме си повече от обикновеното. Хапвайте по малко и начесто, с вкусна и питателна храна, но в малки количества. Не пренебрегвайте закуската, която е добре да бъде от овесени ядки, мюсли или сварено жито.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо, светлозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 13:05 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната се движи в Телец, а Венера навлиза в Дева. Помагат ни да бъдем по-отговорни и умерени. Умерени сме и в сферата на финансите, където по-трудно влагаме парите си, по-трудно закупуваме вещи, освен ако няма да ни влязат веднага в употреба.


ОВЕН

Мощна енергия

Заредени сте с ентусиазъм и упоритост. Денят носи мощна енергия и вие можете да я управлявате правилно и насочите в посока, която да ви даде задвижване на нови проекти, търсене на инициативи, ниши за изява. Вдъхновени сте, а талантите ви неслучайно ще излязат наяве именно днес. Внимавайте с парите си.


ТЕЛЕЦ

Запазете хармонията

Очаква ви един доста забързан ден, който ще изживеете по-скоро в ядове, отколкото в хармония с останалите. Опитайте се да се владеете и концентрирайте усилията си върху своите лични дела. В любовта ви очаква крах, ако сте решили да демонстрирате безсмислено надмощие. С налагане няма да ви се получи.


БЛИЗНАЦИ

Нерешителни сте

Преживявате етап на вътрешни страхове, които не ви позволяват да направите стъпка напред. Ще ви се наложи да ги преодолеете съвсем скоро, защото новостите, които идват през следващия месец, не са никак за изпускане. Към днешна дата обаче сте изключително нерешителни въпреки късмета си на работното място.


РАК

Бъдете лидери

Заобиколени сте от хора, които имат добро мнение за вас. Те ви слушат, искат да ви последват, защото са уверени, че вашите идеи са добри. Повярвайте и вие в себе си. Опитайте да преодолеете страховете си и да хармонизирате противоречията в характера, които не ви позволяват да се изявите като лидери през този ден.


ЛЪВ

Не се стягайте

Целите ви в този ден са ясни и вие стреляте право напред. Очаква ви начало на бурен период, в който трябва да се борите за своите собствени убеждения с всички сили. Защитете мнението си не се притеснявайте да се опълчите на опонентите си. Проблемите в семейството разрешете с усмивка, не се стягайте.


ДЕВА

Позитивна енергия

Откривате нова страница в своето битие. Промените идват ненадейно, въпреки че сте скептично настроени за тях. Внимавайте да не развалите взаимоотношенията си с важни за бъдещето хора. Сдържайте агресията и негативното си отношение. Венера навлиза във вашия знак и ви дарява със силна позитивна енергия, която трябва да усвоите.


ВЕЗНИ

Напрегнат ден

Очаква ви доста напрегнат ден, през който ще търсите изход от различни ситуации, за появата на които вие сами сте допринесли в миналото. Не разчитайте на късмета си, а си направете ясна преценка защо и как се е стигнало дотук. Не обвинявайте никого освен себе си. Семейството ще ви помогне да направите важен избор.


СКОРПИОН

Общувате лесно

Ако спазвате правилна дистанция спрямо хората, не влизате в конфликти с тях и се опитвате да ги разбирате, без да им налагате своето мнение, днешният ден обещава да бъде доста благоприятен за вас. Общувате с лекота и без да искате, изказвате директно и безпардонно онова, което мислите. Невинаги това е във ваша полза.


СТРЕЛЕЦ

Спечелете пари

Изживявате забързана седмица. Днешният ден стартира с трудности още от сутринта. Мобилизирайте се и не отлагайте нито една задача за утре, защото тогава ви чакат нови вълнения. Имате възможност да спечелите допълнителни финанси, стига да поддържате добри взаимоотношения с хората, от които това зависи. Постарайте се.


КОЗИРОГ

Нов, хубав етап

В четвъртък се чувствате прекрасно. Стартирате период на промени и раздвижвания, който ви носи нови възможности и самочувствието, че можете да реализирате целите си. Внимавайте с взаимоотношенията с околните. Сутринта сте прекалено нервни и е възможно да си изпуснете нервите върху невинни хора.


ВОДОЛЕЙ

Положителни промени

В четвъртък успявате да постигнете хармонията, за която си мечтаете. Денят е доста благоприятен за вас и за хората наоколо и чувствате положителна енергия. Нещата вървят от само себе си. Няма от какво да се оплачете. Чакат ви положителни промени, които вие си поръчахте в предходните дни.


РИБИ

Светло бъдеще

Вие вече вярвате в щастието и виждате, че нещата около вас се оправят. Чака ви светло бъдеще. Имате право да мислите по този начин. Интуицията не ви лъже. Използвайте я смело в дни като този. Избягвайте напрежението и не влизайте в излишни конфликти, колкото и да ви се иска да се заядете с някого.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата в този живот заради прегрешения в минали прераждания. Дори и да сте Лъвове – родени да бъдете царе, отново има какво да разплащате със съдбата. Вие трябва да се справите със своята самоувереност и самонадеяност. Хубаво е човек да има вяра в себе си, но често прекалявате с това. Проявявате чувство за непогрешимост и е трудно да поемете вината за собствените си грешки. Мисията ви сега е да поемете отговорността на погрешните си действия и да се научите да търсите прошка от хората, които ви обичат.

Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и щастие. Ще успеете да влеете ритъм в своя живот и да се насладите на това, което имате. Следва годината на Венера – покровителката на онова, което наричаме прекрасно в този живот. Освободете мисленето си и позволете на позитивното да влезе във вашия живот.

Здраве: Възможни са чести проблеми с носа и гърлото.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *