martineli

martineli

Хороскоп за месец август, 2019 година

Лунна диета през август: В дните от 1 до 15 август Луната е нарастваща. Диетите само ще ви мъчат, без да постигате желаните резултати Не преяждайте. В дните от 16 до 31 август Луната подпомага отслабването. Стартирайте своя диетичен хранителен режим на 19, 20, 28 или 29 август. Подходящите дни за лунна диета този месец са 1 август – фаза новолуние, 7 август – фаза първа четвърт, 15 август – фаза пълнолуние, 23 август – фаза последна четвърт и 30 август – фаза новолуние.

Грижа за косата: Подстригване на косите – благоприятни дни: 21, 22, 23, 28, 29 август – растежът се забавя заради фазата на Луната и 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13 август – растежът се ускорява заради фазата на Луната. Неблагоприятни дати: 7, 8, 16, 17, 18, 26, 27 август.

Важни звездни аспекти през месеца: Очаква ни спокоен и благоприятен месец с движение на Слънце, Венера и Марс в Лъв, откъдето трите светила ни даряват с положителни емоции и позитивна енергия. Любовта каца на рамото ни, а искрата се пали при всяка среща с хора от противоположния пол. Новолунието в Лъв на 1 август е причина да се замислим за промени и раздвижвания, за разведряване на обстановката. Време ни е да кажем „стига“ на нещо, което ни е мъчило до този момент. Меркурий, който през по-голямата част от юли беше ретрограден, сега вече тръгва директно по своята орбита. Ще усетите подкрепата му като попътен вятър, а полъхът отново е от знака Лъв, където Меркурий се чувства прекрасно и ни помага да общуваме и търсим хора със сроден начин на мислене. И не само да търсим, а и да ги намираме. През този месец Юпитер отново тръгва в директно движение, след дългата си ретроградна фаза. Късметът ни се усмихва зад ъгъла на всяка уличка. В края на месеца Меркурий и Марс и Венера постепенно се изместват в Дева, за да ни напомнят за някои задължения, за идващата есен и за подготовката новият делови сезон да започне наново след отпускарския период. Но… дотогава – радвайте се на всеки миг емоционално щастие, залегнало в дните на месец август.

ОВЕН

Еуфоричен месец

През този хубав летен месец е хубаво да си помислите за всичко онова, което ви притеснява и буди безпокойство в съзнанието ви, не за друго, а за да го преодолеете и загърбите веднъж завинаги. През първата десетдневка все още сте в състояние да стабилизирате взаимоотношенията си вкъщи, в семейството и да вкарате ред в домашните си дела. След 10-о число с навлизането на Меркурий в Лъв около вас настава еуфория, предизвикана главно от прииждащите в живота ви промени. Отново имате възможност да поставяте начала, но този път внимавайте, как го правите. Бъдете отговорни към всяка предприета инициатива и я вършете с нужното внимание. Марс се движи също в Лъв и ви отправя апел да сте внимателни именно с хората, които будят съмнението ви по това време. С две думи – месецът е еуфоричен, благополучен и зареден с голямо количество позитивна енергия. Насладете му се.


ТЕЛЕЦ

По-изнервен месец

Предстои ви труден месец. От една страна, отпуските на всички ваши колеги и хора, с които работите, ви връзват в службата, но от друга, и да отидете да почивате, едва ли ще отморите подобаващо. Ето защо ви съветвам през този месец да се заловите с належащите дела. Не позволявайте на никой да влияе в семейството ви. Възможно е да се появят хора, които със слухове и сплетни да рушат домашната хармония. Венера, управителката на вашия знак гостува в Лъв през по-голямата част от месеца, за да възбуди отминали и вече позабравени проблеми в дома. Отново трябва да сте внимателни, защото отшумялата буря може отново да се изрази с пълна сила. Меркурий също ви е подготвил изненади, които следва да приемете като леки закачки от негова страна в периода 12 – 20 август. Е, след 20-о число настава вашето време, в което ще се чувствате по-пълноценно и с по-стабилни нерви. Затова и съветът ми е да насрочите почивката си за края на август и началото на септември.


БЛИЗНАЦИ

Радвайте се на лятото

Разнообразен е този месец за вас, защото ви поставя няколко приоритета. На първо място, трябва да сте внимателни с новите запознанства, особено през първата седмица. На второ, погрижете се за уюта в семейството и за радостта на своите близки. Това е прекрасен месец за ремонти вкъщи, но е и за излизане в отпуск, за да пътувате или да си направите ваканция на море. Морето отложете за последните дни на август или за първите през септември. На работното място август е лек, защото лесно се справяте с ангажиментите си. Все пак, Меркурий вече е директен и ви носи попътен вятър.. Насладете се на хубавото време, разхождайте се често на чист въздух и се радвайте на лятото.


РАК

Приятен месец

През август ще трябва да внимавате с разходите, за да не останете неусетно и изведнъж без пари. Месечната издръжка ви стига напълно, но сега сте в състояние да надскочите бюджета. Бъдете внимателни и разглеждайте по няколко пъти всяко едно предложение, което ви се отправя в службата, за да не се окажете излъгани. Общувате свободно, леко и нямате нужда от усамотение този месец. Напротив, по всякакъв начин се стремите да сте сред хора, но пак внимавайте. Всеки се чуди как да ви натовари със собствените си проблеми. Избягвайте да съчувствате и съпреживявате мъките на другите, защото по този начин не им помагате, а вредите на своята психика. Като цяло, чака ви горещ и доста интересен месец – социален, приятен и запомнящ се.


ЛЪВ

Бъдете романтични

Щастието е кацнало на рамото ви, защото още в началните дни на август във вашия знак се движат няколко планети, а това разгръща хоризонти, вдъхновява и мотивира. И все пак, добре е да погледнете нещата от сериозната им гледна точка. Намирате се на кръстопът и се налага да вземете решения, накъде да поемете. Имате възможност да подобрите доходите си, но за целта трябва да се потрудите доста и по този начин да ги спечелите и задържите при себе си. В любовта и личния ви живот ситуацията става все по-стабилна. Венера, движейки се през вашия знак, ви дарява с любов и хармония, както и с възможност да разкриете по един по-нестандартен начин чувствата към половинката. Бъдете романтични. Това се иска от вас…


ДЕВА

Освобождаване

Това е месец, през който лесно ще вземате решения, но за реализацията им по-нататък ще трябва да се помъчите доста. И вие сте на кръстопът, но вашият кръстопът е по-скоро на духовно ниво и вие трябва интуитивно да изберете вярната посока. Лесно можете да отстраните ненужните и вредни за вас самите контакти, познанства и партньорства. Всъщност, именно в това се корени успехът ви за в бъдеще. Ако срежете въжето на онези хора, чиято цел е да ви използват и да черпят от енергията ви, вие ще се почувствате освободени, преродени и с нови сили. Меркурий, вашата планета-управител се движи в знака ви през втората част от месеца, което е гаранция, че ще успявате чрез интелекта, изказа си и начина си на мислене. Марс също ви идва на гости, така че силата ще бъде на ваша страна.


ВЕЗНИ

Коригирайте поведението си

Август няма да е сред най-лесните ви месеци от тази година. От една страна, налага се да си направите вътрешна преоценка на всички събития, които са ви впечатлили от началото на годината – процес, стартирал от юли и продължаващ сега. От друга страна, движението вашата планета-управител Венера в Лъв е причина да се видите отстрани и да прецените кое от поведението ви харесва, и кое – не. Да анализирате плюсовете и минусите си. И все пак, не се притеснявайте. Венера в Лъв ви дарява с вдъхновение и нови емоции. Няма да прекарате августовските дни в мисли и депресия, нищо че хороскопът звучи така. Напротив. Вие ще бъдете доста по-отворени от друг път и ще достигате лесно до сърцата на другите хора. От вас се иска просто да изследвате поведението си и да го коригирате, ако там има негативи.


СКОРПИОН

Не забравяйте любовта

Предстои ви важен професионален месец и ако сте планирали почивка, по-добре я насрочете за първите петнадесет дни. След това ангажиментите в службата стават все по-интензивни, а и ще трябва да замествате колегите си, които са в отпуск. Юпитер отново става директен по своята орбита. Ще се освободите от задръжки, които сте имали в последните шест месеца. Август е много важен именно в това отношение. Той ви действа освобождаващо, подновяващо и след него ще се чувствате като нови хора. Междувременно, не забравяйте да вършите ангажиментите си така, както го изискват от вас. И колкото да сте заети, не забравяйте своя личен живот. Движението на Венера в Лъв е предпоставка за разцвет в любовен план, така че – действайте.


СТРЕЛЕЦ

Реформи

През август ще ви се случат събития, които имат за цел да ви помогнат в избора ви на тактика за действие в следващите два до три месеца. Сега вече вие сте наясно със себе си, със своите планове и цели. Вашият управител Юпитер е в директно движение и отново ви е подготвил изненади, за да ви преоткрие още по-силни и готови за неговото влияние. В служебно отношение не се плашете от наличието на ангажименти. Радвайте се, че имате работа. Меркурий се движи в Дева през втората половина от август и с всички сили е активирал сферата на вашата кариера – нови ангажименти, предложения за работа и преместване от едно работно място на друго. Всичко е възможно и постижимо. Реформите са гарантирани и те ще ви помогнат да подредите живота си по един изцяло нов начин оттук насетне…


КОЗИРОГ

Всичко ви е наред

Ключовите думи в този месец са утвърждаване и освобождаване от притеснения. През август мнозина ще работят по-активно, с кратки, „откраднати“ почивки, защото просто са насрочили отпуските за друг месец, не и за този. Взели са правилно решение. През август всички ще почувствате вътрешно удовлетворение от нещата, които вършите и с които се занимавате. Освобождавате се от комплексите по време на общуване с другите хора и сега ще видите, колко по-свободно разговаряте на различни теми с тях. Кариерата ви се развива добре, особено в последната седмица от месеца, когато около вас предложенията буквално валят. Любовта също ви радва с приятни думи в хороскопа, защото Венера в Лъв предвещава хармония, разбирателство и вдъхновение в личния живот. Е, май всичко ви е наред. Няма от какво да се оплаквате!


ВОДОЛЕЙ

Енергия

И при вас се наблюдава известно освобождаване, което ще стартира още в началото на месеца. Август е доста хармоничен и ви дарява със силна енергия в сферата на семейството и личния живот. Пазете се само от излишни разпри заради глупости. В делово отношение отново се изявявате като хора, на които може да се разчита. Освободете се от задръжките и комплексите, които сте имали до този момент. Наяве изпъкват ваши скрити заложби, които сте притежавали и преди, но едва сега е дошъл моментът да изявите. В личен план внимавайте, защото сте прекалено чувствителни и можете лесно да повярвате на сплетни и клюки, а по този начин да развалите взаимоотношенията си вкъщи, в брака или във връзката. Движението на Венера в срещуположния знак Лъв често поставя отношенията ви на изпитание, но през втората половина от месеца нещата там се стабилизират. И при вас всичко е наред. Месецът е прекрасен.

РИБИ

Развълнувани и романтични

Месецът, който предстои за вас, е активен и се налага с всичка сила да действате, за да не изостанете и милиметър зад конкурентите си. Ще преодолеете някои комплекси за малоценност, едва ли вече ще бъдете толкова толерантни, че ви мачкат и използват. Този месец ще ви покаже вашето истинско място в обществото и вие трябва да го заемете. Трудите се усърдно и вече вярвате, че заслужавате повече. Прекалявате с помощта, която отдавате на другите хора около вас. Нерядко тя си остава недооценена. Е, сега е моментът да погледнете себе си и да не се раздавате безрезервно на другите. В любовта този месец е еуфоричен заради движението на Венера в Лъв. Този аспект ви вдъхновява, развълнува на моменти и често пъти ви прави по-романтични отколкото близките са свикнали да ви виждат. През лятото това е прекрасно.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

2 август. Вие сте от онези Лъвове, които се чувстват сигурни в себе си само тогава, когато са обичани и подкрепяни. Не сте от хората, които сами прокарват пътя си напред. Напротив, вървите по отъпкани пътеки и печелите по точки тогава, когато знаете, че има някой зад гърба ви, тоест – че сте подкрепяни. Научете се да сте малко по-решителни, да правите лъвски скоци. Заложено ви е по съдба да успеете в този живот. Не сключвайте ранен брак.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

3 август. Вашата дружелюбност е черта, която всеки би забелязал при първата ви среща. Усмихнати сте и това ви прави симпатични и общителни. Доброто настроение и оптимизмът, с които посрещате всяка неволя, са пословични и служат за пример. Ето защо, винаги сте желана компания. Вие никога не говорите за проблемите си, а често изслушвате чуждите мъки. Може да се каже, че не натоварвате, а разтоварвате отсрещната страна. Добре е да поработите върху доверчивостта, която е една от лошите за вас самите характерна черта. Често ставате обект на използвачество именно защото не сте допреценили правилно хората, подходили дружелюбно, а оказали се лицемери в последствие.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

4 август. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Всичко постигате с труд и постоянство. Притежавате абстрактно мислене, което добре си проличава дори и в първия разговор с вас. Обичате да давате пари за нестандартно облекло, все ви се иска никой да не носи дрехи, подобни на вашите. Същото е и с вещите, и с любовната половинка, но внимавайте с последната – не бива се стремите само вие да сте господарите в любовта. Трябва да знаете, че в живота ще се реализирате не с чужда помощ, а сами, с много трудолюбие. Ето защо, при вас бракът може да дойде в по-зряла възраст.

Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Вие не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите, колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

5 август. Вие сте заклети авантюристи. Обичате да живеете бурно, движите се на ръба. Острието на бръснача е предизвикателството, което ви кара да се чувствате живи. Пътувате доста. Грижите се старателно за външния си вид, обичате да изглеждате повече от блестящо. Комплиментите ви размекват. Пазете се от хора, които ги правят, единствено с целта да ви завладеят по-лесно.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

6 август. Вие сте честни хора и на вас може да се разчита за всичко. Залагате на стабилния характер, който притежавате, и така вдъхва доверие у останалите. Притежавате чувство за хумор и умение да поемате отговорност. Грижите се за семейството си, защото то е най-важното в живота ви. Умеете да обичате и за това сте обичани. Имате усет към красивите неща и красивото е една от главните ви цели в живота. Факт е, че я постигате.

Навлизате в година на финансова стабилизация и това ви дава основание да си вземете глътка въздух в кризата. Бъдете сигурни, че ще ви се отвори нова работа, която ще е по-доходна и стабилна. Мислете позитивно и парите ще дойдат при вас.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

7 август. Въпреки че сте Лъвове, вие сте родени на 7-о число и сте хора, които, сгрешат ли, си дават сметка за своето прегрешение, но никога не си го признават гласно и не искат прошка за това. Трудно прекланяте глава, ала иначе сте справедливи и стриктни, но и прекалено взискателни към другите.  Идеални лекари стават от вас, защото ви е заложено по съдба да помагате и да се отдавате в полза на другите. Ако се справите и със своята горделивост, няма да имате равни!

Навлизате в година на успешен завършек. Сега имате шанса да сложите край на онези неща, които висят някъде във времето и не са докарани до край до ден-днешен. Освен завършваща, годината ще е и емоционална. Ще бъдете малко по-нервни, ще се нуждаете от психическа почивка по-често. Гледайте да не се ядосвате за глупости.

Здраве: Възможни са чести главоболия и проблеми с кръвното налягане.

8 август. Родили сте се с мисия да разплатите някои свои кармични грешки, направени в минало прераждане. Точно оттук идват някои затруднения в този ваш живот. Въпреки че сте изключително ловки, смели и решителни в службата, невинаги успявате толкова лесно, колкото някои ваши колеги. Имайте търпение и се научете на постоянство. Приемете парите като даденост, като средство за преживяване. Ако осъзнаете философията им по този начин, те сами ще дойдат при вас. Превърнете ли се обаче в скъперници, ще търпите загуба след загуба. Често най-хубавите моменти от живота ви започват след като навършите 30-33-годишна възраст. Тогава ви е и времето за женитба, дом и деца. Ако тези неща не са дошли по-рано, не се отчайвайте. Предопределено ви е да ги постигнете в зряла възраст.

Навлизате в прекрасна година на ново начало, което трябва да поставите неприбързано и обмислено. Успехите ще са с вас, ако следвате идеите си и бъдете целенасочени. Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул от претоварване с физически дейности или емоционално напрежение.

Станислав Климентов

 

loading...

2 коментара за “Хороскоп за месец август, 2019 година

 • 01.08.2019 в 15:16
  Permalink

  Благодаря за хубавите и точни прогнози! Редовно ги чета и с нетърпение чакам седмичния и месечния хороскоп.

  Отговор
 • 02.08.2019 в 11:26
  Permalink

  Искам и аз да споделя няколко добри думи за Вашите хороскопи – винаги точни, разбираеми и позитивни. Продължавайте все така, драга редакция!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *