98 четения

Седмичен хороскоп 23 – 29 август

Здраве: През този период се преборете със страховете, които най-често изпитвате в ежедневието си. Не позволявайте на малките съмнения да разкъсват живота ви на парчета и бъдете силни. Днес и през уикенда пазете дихателната система и ако в присъствието на някого се закашляте продължително време, подложете под съмнение отношенията си с него. През работната седмица си осигурите спокойствие, ако не желаете да си създадете проблеми със стомаха и сърцето. Хапвайте повече здравословни храни, избягвайте мазното. Стресът, липсата на сън и лошото хранене през тази седмица ще са предпоставки за болести.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – всички от периода. Заради фазата на Луната растежът се забавя максимално. Коламаска: Благоприятни дни: петък, събота, неделя, сряда и четвъртък. Неблагоприятни дни: понеделник, вторник и сряда. Масажи: Ароматни масажи – петък, събота и неделя. Обеци и татуировка: Всички дни са благоприятни за поставяне на обеци и татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в петък, съхбота и неделя, а в сауна – в сряда и четвъртък.

Хранене и диета: Хранете се според нуждите на своя организъм. Приемайте повече вода и течности от днес до понеделник, а във вторник и сряда пийте само толкова, колкото да утолите жаждата си. Днес е подходящ ден за стартиране на диета или дългосрочен хранителен режим, който ще даде своите добри резултати до месец. Включете повече пресни плодове и зеленчуци в менюто си днес и утре, а в неделя и понеделник си направете варива от картофи, моркови. Хапвайте постно и ограничете мазнините. Във вторник, сряда и четвъртък не приемайте прекалено солени храни. За любителите на лунната диета, тя стартира днес в 17.55 часа с настъпване на фаза последна четвърт и трае до утре в същия ден.

Основни звездни аспекти: Последната августовска седмица е една от благоприятните за месеца. Луната гостува в Близнаци, Рак и Лъв, за да повдигне духа и да ни помогне в осъществяването на срещи по различни поводи. Венера и Уран са основни действащи небесни тела през седмицата. Венера през уикенда е в съвпад с Марс в Дева, за да подобри концентрацията ни и подобри енергията и издръжливостта ни. Шанс самотните да срещнат своята подходяща половинка, хармонизираща и в емоционално, и в интелектуално отношение, дават двете планети. През новата работна седмица Уран е в тригон с Венера и Марс, за да подсили положителната енергия от уикенда и да продължи резонанса им напред във времето. Хармония, разбирателство, любов и единомислие – това са основните опорни точки в хороскопа за края на август.

 

ОВЕН

Активна седмица

Прогнозата и за следващата седмица е свързана с работата, която няма как да не е основна линия в хороскопа ви към момента. Съвпадът на Марс с Венера в Дева предвещава възможности за развитие и просперитет, но за да ви се случат, вие трябва да сте активни и търсещи. Бъдете дейни и не се притеснявайте да излезете на бойното поле. Битките ще са във ваша полза. Нещо важно ще се реши така, както сте си го представяли предварително. Като цяло, седмицата е активна и благоприятна. Насладете й се.


ТЕЛЕЦ

Не тъгувайте по миналото

Вашата седмица също ще бъде благоприятна и успешна. Движението на Венера в Дева благоприятства срещи с много хора и буди възможности за промени в живота ви. Свъпадът й с Марс е причина да пожелаете да тръгнете по нов път и да поставите едно ново начало в личен аспект. Ще имате и силите, и възможността да го направите. Не съжалявайте за нищо старо, за нищо загубено. То не може да се върне. Сега мечтайте за всичко онова, което можете да постигнете оттук насетне.


БЛИЗНАЦИ

Подредете живота си

В последно време се наблюдава една доста странна тенденция при вас. Не ви липсват шансове и възможности, но сякаш вие не се възползвате сериозно и навременно от тях. Бягате от отговорност, разпуснати сте в поведението си и пропускате всеки лъч надежда, който може да ви донесе промяна. Време е летаргията да приключи. Време е за повече активност. Хванете бика за рогата и не се притеснявайте да действате тогава, когато се иска от вас. Подредете дома си. Започнете оттам и продължете напред с подредбата на живота си.


РАК

Наваксайте

При вас се наблюдава разминаване между реалност и желания. Искате да постигнете страшно много, да сте на върха, да действате, а… сякаш не ви стигат силите, за да го направите. Този период ще ви подпомогне със сила и упоритост, с късмет и възможности. Но отново – дали ще се справите и дали ще откликнете на всички шансове, си зависи единствено и само от вас. Бездействието в последно време ви дойде в повече. Стъпките назад, които направихте, искат по-бързо напредване. Наваксайте.


ЛЪВ

Приемете

Вие също се намирате в един от радостните си периоди за тази година. Пред вас се изправят възможности и шансове, които трябва да уловите и реализирате на мига. Тук става въпрос за служебна реализация и финансова стабилизация. Едно сериозно предложение за работа, което е обвързано с по-високо заплащане и социални придобивки, е повод за размисъл. Ако приемете, ще го направите в правилния за вас момент. И нещата ви ще потръгнат по-добре оттук насетне…


ДЕВА

Шеметни промени

Консервативните ви виждания и липсата на разбиране спрямо Новото време, в което живеем, е причина през тази седмица да се ядосвате повече, отколкото е нужно. В отлична кондиция сте. Звездите ви подкрепят и помагат да се чувствате щастливи и живи. Съвпадът на Венера и Марс във вашия знак е повод за голямо щастие и сериозно разместване на пластовете в живота ви. Сега имате сила да го направите. От вас зависи дали ще го сторите. Но периодът предвещава шеметни промени и устрем напред.


ВЕЗНИ

Нови колеги

Ще се почувствате силни и можещи през този период, но не ви препоръчвам прекалено големи действия и драстични промени. Все още сте в етап, когато е добре да планирате и да се вкарате в крак с времето, в което живеете. На работното място е възможно да бъдат назначени нови колеги, с които няма да се разбирате по най-добрия начин. Не показвайте негативни чувства, за да не ги превърнете в свои неприятели още от самото начало.


СКОРПИОН

Радвайте се на живота

През този период вие се радвате на развитие и просперитет. Хрумват ви много нови иде, които ще можете да превърнете в реалност, защото сте в състояние да разчитате на правилните хора в живота си. Всъщност, темата за социалните контакти е сериозно залегнала в хороскопа ви и през този период вие ще се сдобиете с ценни хора, на които можете да разчитате в бъдеще. Особено голяма роля тук играе и любовта, като при необвързаните е възможна интересна среща, а при обвързаните – хармонизиране на взаимоотношенията. Радвайте се на живота.


СТРЕЛЕЦ

Заслужават си усилията

И при вас темата за повишенията и служебния просперитет е силно залегнала. Независимо от отпускарския сезон, вие сте в състояние да постигнете сериозни успехи, ако положите малко повече от обикновеното усилия. Заслужава си да загубите някой друг час от свободното си време, прекарвайки го на работното място или вършейки допълнителни ангажименти. Трудът ви ще бъде забелязан и оценен. Дори това да не се случи сега, на момента, в бъдеще някой ще си спомни вашата трудолюбивост и ще ви предпочете за свой доверен служител.


КОЗИРОГ

Дайте си глътка въздух

Оказа се, че в последно време приемате живота прекалено насериозно, без да се замисляте за малките забежки, които са ви нужни в ежедневието. Следващата седмица ще ви помогне малко по малко да наредите приоритетите си и да редувате по-разумно работата с почивката, за да живеете по-качествено. Не е лошо да помислите и за пътуване, което да осъществите в съвсем скоро време. Отпуснете се, дайте повече шанс на личния си живот и живейте по-активно с близките и семейството си.


ВОДОЛЕЙ

Проявявате доброта

Очаква ви седмица, през която отново показвате своята добра душа, отзивчивостта си и готовността да правите жертви. За сметка на това, вътрешно ще бъдете разкъсвани от напрежение и ще чувствате, че сякаш не ви се иска да сте заобиколени от толкова много хора. Ако е така, незабавно си осигурете усамотение. Седмицата е благоприятна и в работата, и в личен план. Ако сте в отпуск, опитайте се да освободите съзнанието си от всички професионални проблеми, които сте натрупали през годината.


РИБИ

Направете промяната

По време на летните отпуски вие се намирате в благоприятен период на нови контакти, обществени прояви и засилена активност в бизнеса и работата. При отпускарите сред вас почивката ще бъде качествена, но и прекъсвана от телефонни позвънявания със служебен характер. При работещите следва по-голяма натовареност. Нуждаете се от концентрация. Имате нужда от някаква промяна в личен план и е време да се осмелите и да я направите. В противен случай дискомфортът и недоволството ще се сипят върху половинката и близките безпощадно.

 


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

23 август. Вие, които сте родени на 23 август, сте щастливци с положителна кармична отплата за този живот, което ще рече, че съдбата ви се отплаща с щастие за това, че сте били добродетелни в някое от миналите си прераждания. Обичате промените и дори ако ежедневно нещо около вас не се променя, ви става скучно и отегчено. Постигате успехи във всичко, с което се се захванете, стига да го вършите с желание и амбиция. Обичате да пътувате и да ходите на нови и нови места. Весели хора сте, но невинаги може да ви се разчита, защото на моменти сте несериозни към всичко и всеки около себе си.

Навлизате в година на вътрешен анализ и поглед назад в изминалите девет години. Сега предстоят моменти, в които ще си спомните за прегрешенията на своите близки, както и за случаите, когато самите вие сте ги наранявали. Простете всичко и поискайте прошка. От друга страна, това е една прекрасна година за започване на обучение или квалификационен курс. За мнозина това е годината, в която ще срещнат своята най-подходяща брачна половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

24 август. Вие, които сте родени днес, се радвате на благоприятни вибрации и ако сте избрали да вървите по пътя на частния бизнес, със сигурност ще успеете да покорите върховете на своите цели. Нужно е обаче да се съобразите с едно съдбовно изискване – не превръщайте парите в своя единствена цел. Направите ли го – ще се провалите позорно и ще загубите всичко, градено до момента. Важно за вас е да създадете дом и стабилно семейство, на което да разчитате и в добри, и в лоши дни.

Навлизате в прекрасна година на финансови успехи и шансове да заздравите материалното си състояние. Не отказвайте на никаква допълнителна работа, която се яви през годината. Ако останете безработни, бързо си търсете нова работа и се заемайте с нея. През тази година не е добра идея да ползвате услугите на платената борса към бюрото по труда.

Здраве: Възможни са проблеми със зъбите, както и обостряния на някои стари и хронични болежки в тялото.

25 август. Открояваща се черта от характера ви е мъдростта, която сте натрупали в изминалите си прераждания. А те никак не са малко. Винаги отстъпвате, освен ако не надделее инатът на Девата във вас. Мразите насилието и правите впечатление на свестни и разбрани хора. Понякога прекрачвате границата с допустимите компромиси и за това често страдате. Обичате да четете и да се обогатявате духовно.

Навлизате в година на един цялостен завършек на деветгодишен цикъл. Предстои ви сложите край на отдавна забравени във времето дела, които отлагахте до ден-днешен. Емоционални ще бъдете на много моменти от тази година. Обуздайте нервите и темперамента и не обвинявайте другите за своите собствени грешки. Нови начала не са позволени.

Здраве: Възможни са чести главоболия. Не претоварвайте очите.

26 август. Вие, които сте родени на днешния ден, сте си избрали кармична разплата за този живот. Трудности срещате на работното място, защото, освен своята работа, все се стремите да помогнете и да свършите тази на колегите си. Прекалената ви жертвоготовност понякога достига небивали измерения и става опасна за самите вас. Ето защо, не се препоръчва да градите съдружие, а да залагате на собствения едноличен бизнес. В противен случай, ще сте отдадени на работата си и ще вършите както своите задължения, така и задълженията на съдружниците си.

От днес до рождения ви ден догодина вие сте в подходящо време за поставяне на ново и дългосрочно начало. Обмислете го добре и го поставете в момента, в който се чувствате най-уверени. Не бъдете прибързани и ще видите, че годината ще се окаже много успешна за вас.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния пулс и ритъм заради забързването на ежедневието при всички вас. Осигурявайте си нужната на организма ви почивка и ще бъдете здрави.

27 август. Вие сте хора, които могат да кажат на бялото черно. Ровите се в прекалено дребни подробности и детайли, които хич не са от значение. Често изпадате в крайности, що се отнася до настроението, в което сте. В един момент може да се смеете, и след няколко минути да обърнете монетата и да изпаднете в яростен гняв. Това ви изтощава и натоварва психически. Нещата ще си дойдат на мястото, ако успеете да претъпите силната си агресивност, да гледате по-глобално на света около себе си. Добродушни сте и знаете как да намерите изход от затруднена ситуация, само дето не го правите навреме, защото тръгвате от малкото към голямото, а не обратно.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Отдайте се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

28 август. Родените на 28 август сте хора с противоречив характер. Не успявате да се заинатите достатъчно, за да довършите поне едно от започнатите неща. Знаете как да поставяте целите си, но как да стигнете до края е вече урок, който ще трябва да научите, искате ли да успявате в живота. Усетите ли опасност, склонни сте да нанесете удар на хората, с които общувате, точно когато те най-малко очакват.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие! Сега можете да промените средата на живот, ако има хора, които не ви допадат в последно време. Разширете кръгозора от контакти.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

29 август. Плахи, нежни и чувствителни, вие, които празнувате днес. Често позволявате на най-близките си да ви потъпкват и раняват. Внушили сте си, че нямате сили да се изправите пред човек и да оспорите мнението му. В жестока грешка сте. Убедете се в противното! Мисията ви е да се превърнете в „хора-ловци”, а не в покорни „жертви” през този живот. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете. Притежавате колекция от таланти, които не изявявате поради причината, че ви липсва самоувереност. Променете мисленето си. Това че сте се родили на 29-и е последно предупреждение от съдбата и тест за вашата сила. Колкото по-скоро покажете, че сте владетели на живота си, толкова по-добре. Успехите няма да закъснеят.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!