9 четения

Хороскоп за 26 август, понеделник

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 26-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата (подагра) и различни профилактични процедури на тялото. Нежелани са операциите в областта на черния дроб, жлъчния мехур, стомаха, панкреаса и гърдите.

Красота и външен вид: Не посещавайте фризьора си днес. Денят не е подходящ за манипулации и пластични операции на гърдите, за пилинг на кожата на лицето и тялото и за оформяне на маникюр и педикюр.

Хранене и диета: Луната предупреждава, че сме склонни към напълняване, ако прекаляваме със сладкото, тестеното и мазното, въпреки намаляващата й фаза. Избягвайте приема на студени и замразени храни. Хапвайте постни ястия

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 18:16 часа.

Звездни аспекти за деня: Насладете се на един изключително ползотворен и благоприятен ден с движение на Луната в Рак и хармоничните й аспекти с Марс, Венера и Уран, даряващи добро настроение и мотивация за действие. Венера и Уран са в тригон и ни подтикват да създадем нещо ново, да се насладим на плода на своя труд. Експериментирайте.

 

ОВЕН

Мислете позитивно

 

Вие сте в добро настроение. Нещо у вас се събужда и малко по малко преструктурирате начина си на мислене, целите се вече по-високо и скоро всичко това ще даде своите резултати. На мнозина предстои да си сменят работата или да се реализират по-добре на настоящата. Мислете позитивно.


ТЕЛЕЦ

Голямо предложение

 

В понеделник сутринта бъдете максимално отпуснати при разговори с хора от голямо значение в живота ви. Не се стягайте и не демонстрирайте притеснение. В сутрешните часове не е изключено да получите подходящо предложение за работа с по-добро финансово заплащане. Помислете и до края на идната седмица дайте своя отговор.


БЛИЗНАЦИ

Съобразете се с другите

 

Оказва се, че днес трябва да спазвате правила, да се съобразявате с норми и да гледате как се отразявате в очите на другите хора. Това е ден на съобразяването. Ден, в който е по-важно да сте в хармония с другите. Не вземайте важни решения и не проявявайте автономия. Препрочетете четете любима книга.


РАК

Далечна дестинация

 

Определено днешният ден се оказва доста благоприятен за вас, защото ви позволява да стъпите на нови земи, да завземете нови хоризонти или да планирате бъдещо пътуване към по-далечна дестинация. Що се отнася до решения и действия, насочете ги в сутрешните часове, за да сте сигурни в успеха си.


ЛЪВ

Позволете си заеми

 

Не се притеснявайте от финансови загуби, ако днес ви се наложи да дадете пари от джоба си. Извършете плащането. Денят е благоприятен и ви носи полъха на ново начало, промяна или разместване на пластовете, което ще се случва от утре. В сутрешните часове ще научите приятна новина.


ДЕВА

Бъдете креативни

 

В понеделник завършете започнатото и не се притеснявайте да уговорите някои условия по вече започнат проект на работното място. Часовете до обедната почивка са пълноценни и ви даряват с шанса да приключите сделка или да сключите договор в своя полза. Мислете позитивно и креативно.


ВЕЗНИ

Търсите изява

 

Днес сте доста подвижни и забързани. Търсите възможност за изява на всяко поле. Не можете да стоите дълго време на едно място. Имате желание да свършите много неща наведнъж. Наистина днес имате сериозен късмет, но все пак не разчитайте на чудеса. И вие сте хора, и вие имате своите човешки потребности.


СКОРПИОН

Нужда от подкрепа

 

Днес не провеждайте разговори с хора, които не са дружелюбни към вас и вашите постъпки. Имате нужда да обсъждате идеите си с такива, които ще ви подкрепят и съвсем с благ тон ще ви покажат грешките. Не забравяйте, че денят е активен в сферата на творчеството. Там сте най-продуктивни.


СТРЕЛЕЦ

Променливи настроения

 

Настроенията ви днес са ту творчески, ту сантиментални. Люшкате се в крайности и не успявате да концентрирате енергията си в правилната посока. Денят изисква да работите сериозно до обедната почивка, а след това да се отдадете на занимания, в които имате повече увереност, че ще се справите блестящо.


КОЗИРОГ

Искате да споделяте

 

Намерете път към другите хора. Осъществете контакт с близки и приятели, с които не сте имали общи срещи от дълго време. Имате нужда да разкажете нещо радостно за себе си. На по чашка кафе с приятна компания можете да осъществите тази своя нужда, но го направете в следобедните часове.


ВОДОЛЕЙ

Създайте шедьовър

 

Прекрасен ден за работа – настроени сте творчески и лесно вършите всякакви задачи, защото просто действате с желание и хъс. Очаквайте добри финансови постъпления. Вечерта се занимайте с нещо приятно, нещо, което ви дава творчески импулс и удовлетворение. Днес можете да създадете шедьовър.


РИБИ

Нестандартни хрумвания

 

Будите се в добро настроение. Очаквайте благоприятни промени, които ще ви заредят с енергия и ентусиазъм за действие. В сутрешните часове сте настроени артистично и заразявате колегите си със своите нестандартни хрумвания и идеи. Денят е позитивен за вас и за хората около вас. Насладете му се.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вие, които сте родени на днешния ден, сте си избрали кармична разплата за този живот. Трудности срещате на работното място, защото освен своята работа все се стремите да помогнете и да свършите тази и на колегите си. Прекалената ви жертвоготовност понякога достига небивали измерения и става опасна за самите вас. Ето защо не се препоръчва да градите съдружие, а да залагате на едноличен бизнес. В противен случай ще сте отдадени на работата си и ще вършите както своите задължения, така и задълженията на съдружниците си.

От днес до рождения ви ден догодина вие сте в подходящо време за започване на нова и дългосрочна инициатива. Обмислете я добре и започнете в момента, в който се чувствате най-уверени. Не действайте прибързано и ще видите, че годината ще се окаже много успешна за вас.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния пулс и ритъм заради забързването на ежедневието при всички вас. Осигурявайте си нужната почивка и ще бъдете здрави.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *