10 четения

„ОтГОворните“ оживиха с настолни игри „Детски кът” в Горна Оряховица

Атрактивни състезания с настолни игри организират младежите от кауза „отГОворните“ в Горна Оряховица. Те поканиха своите връстници да се включат в надпреварите с различни стратегически и приключенски игри на открито в парк „Детски кът“.

При всяка среща на младите хора те предлагат на участниците много разнообразни и забавни игри както за по-малки групи за 3 – 4 души, така и за по-големи групи до 10 души. Те могат да се включат в игри като „Заселниците на Катан“, 7 Wonders, Titcket to Ride, BANG! The Dice Game, Skull, „Саботьор“, „Кингдомино“, Dixit и други.

„Нашият екип се грижи да разясни на участниците всяка игра и да им помогне да изберат най-подходящата за тях. Радостно е да видим колко много наши връстници имат желание да общуват и да създават приятелства“, каза Даниел Божанков от „отГОворните“. „Всеки може да дойде при нас. Ако са група приятели, ще се забавляват заедно, но ако човек дойде сам – винаги ще намери позитивни млади хора, с които да играе любимата си игра“, каза още Божанков.

Следващото събитие е на 28 август от 18:30 ч., отново на открито в „Детски кът”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!