Хороскоп за 29 август, четвъртък

Луната е в Лъв. Фаза – новолуние. Лунният ден е 30-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите, за маска на косата и процедури, укрепващи косъма. Можете да използвате течни кремове, в които са включени мед, пчелно млечице и екстракт от столетник. От спа процедурите забранен е престоят в сауна.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се забави заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб. Купете си нова дреха, нетрадиционна и не във вашия стил. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Цветове, носещи късмет: Синьо и жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 19.52 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес през целия ден Луната не сключва аспекти с останалите планети. Бъдете лежерни и не си създавайте излишно напрежение. Подгответе се утрешното новолуние в Дева, което изисква от вас да подредите живота си по един по-добър начин. Днес си направете списък с желанията, които да започнете да изпълнявате от утре.

 

ОВЕН

Оттегляне

Сега не се налага да си мерите приказките, защото почти не ви се говори и това ще бъде причината да не допускате грешки. Оттеглете се. Ще имате нуждата и желанието да останете насаме със себе си за няколко минути. Направете равносметка на изминалите дни. В личен план ще почувствате силна стабилизация.

 

ТЕЛЕЦ

Не се раздавайте

 

Днес общувате свободно, давате всичко от себе си, за да осъществите някои от вече набелязаните цели. Преди обяд чувствате неспокойствие, което се трансформира в нервност и недоволство. Недоволни сте и от колегите си, които от няколко дни не ви помагат, а напротив – слагат и тяхната работа върху раменете ви.

 

БЛИЗНАЦИ

Предупреждения

 

Мнителни и недоверчиви е редно да бъдете на този етап, защото около вас се развиват събития, противоречащи на човешката етика и лоялност. Обстоятелствата се стичат така, защото подхождате с доверие и изключвате момента, в който можете да си изпатите. Четвъртък предупреждава и за финансови сривове.

 

РАК

Опасности

 

Денят е успешен, но и двойствен, защото на пръв поглед изглежда благоприятен, обещаващ, но всъщност крие опасности, които не са никак малко. На работното място възможностите ви нарастват, силите се събуждат, но се повишат и вашите отговорности. При запознанства първото ви впечатление е решаващо.

 

ЛЪВ

Планиране

 

Четвъртък е по-скоро пасивен ден, а от вас се иска да направите планове за месец напред, като отстраните в същото време и грешките, които допуснахте от началото на лятото. Няма как да няма такива. Откажете всякакви съдружия. Обърнете внимание на себе си, на семейството и близките си, отдайте се изцяло на тях.

 

ДЕВА

Приемете новото

 

Днес ще се наложни да направите малки промени в начина си на мислене, за да сте в час с новото време и новите схващания на хората, с които общувате най-често в ежедневието си. Не се опитвайте вие да им наложите мнението си, а приемете тяхната гледна точка. Тя е различна от вашата, но в случая е правилна.

 

ВЕЗНИ

Не бъдете егоисти

 

Липсата на възможности за реализация към днешна дата свързвам единствено с нежеланието ви да общувате човешки с хората около себе си. Четвъртък иска да си дадете равносметка и да отстоявате не толкова личните си интереси, колкото общото колективно благо. Преодолейте егоизма и всичко ще си дойде на мястото.

СКОРПИОН

Пазете здравето

 

Тази седмица е с доста променлив характер и четвъртък се оказва един от натоварените в службата. Горещото време не ви се отразява добре нито на психиката, нито на физическото здраве. Обърнете си внимание, ако почувствате неразположение, за да го лекувате в начален стадий. Пазете се от настинки.

 

СТРЕЛЕЦ

Хармония

 

Четвъртък носи истинско раздвижване за част от представителите и пълно удовлетворение за останалите. Денят ви е благоприятен и много позитивен. Въпреки това предложенията обмисляйте добре и в никакъв случай не се предоверявайте на хората около себе си. Личният ви живот се развива прекрасно.

 

КОЗИРОГ

Бъдете пестеливи

 

В четвъртък, колкото и да ви се ще да се заемете с нови неща, е по-добре да ги отложите за идната седмица. Това е ден, през който трябва да се концентрирате върху стабилизация на всичко, правено до този момент. Обърнете внимание на бюджета и разчета до края на месеца. Спестете си един разход.

 

ВОДОЛЕЙ

Отлично настроение

В добро настроение и с позитивен поглед посрещате деня, а това е гаранция, че денят ще бъде хубав и слънчев. На работното място заложете на вече предприетите действия, а не на нови начинания. Не приемайте предложения за запознанства и нови контакти, защото ще се окажат изтощителни. Не си го причинявайте.

 

РИБИ

Бездействие

 

За вас четвъртък ще бъде неособено натоварен ден и почти няма да ви предложи възможности за изява, но пък за сметка на това ви готви прекрасно време за вземане на глътка въздух и отърсване от напрежението, натрупано през последните работни дни. Не се обвинявайте в бездействие, днес денят го толерира.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Плахи, нежни и чувствителни сте вие, които празнувате днес. Често позволявате на най-близките си да ви потъпкват и раняват. Внушили сте си, че нямате сили да се изправите пред човек и да оспорите мнението му. В жестока грешка сте. Убедете се в противното! Мисията ви е да се превърнете в хора ловци, а не в покорни жертви през този живот. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете. Притежавате много таланти, които не изявявате поради липсата на самоувереност. Променете мисленето си. Това, че сте се родили на 29-и, е последно предупреждение от съдбата и тест за вашата сила. Колкото по-скоро покажете, че сте владетели на живота си, толкова по-добре. Успехите няма да закъснеят.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да намалите темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.