Дневен хороскоп. Прогноза за 4 септември, сряда

Луната е в Скорпион. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 6-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са плановите операции в областта на носа, половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на репродуктивни проблеми, на камъни в пикочния мехур, ринит и запек.

Красота и външен вид: Денят е неподходящ за каквито и да било процедури на косата. Избягвайте подстригването, пресата, ролките. Обонянието ни е силно и масажите с ароматни масла ще ни дразнят. Ароматерапията – също.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Организмът не се освобождава лесно от излишното тегло. Затова, ако сте стартирали диета, не чувствате резултати. Бъдете упорити. Днес хапвайте постни храни, салати от пресни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 12.41 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Скорпион и е в хармонични аспекти с Венера и Нептун. Часовете до ранния следобед са дарени с вдъхновение, творчески потенциал и мир във взаимоотношенията. В следобеда и вечерта не започвайте нищо ново. Оставете начинанията по-добре за утре.

ОВЕН

Творчески потенциал

В сряда активността ви е в първите часове от работния ден. Вдъхновени сте да свършите нещо приятно, нещо, което ще ви позволи да се развиете като творчески личности. Днес рутинната работа ви отегчава и досажда. Обърнете повече внимание на финансовото си състояние.

ТЕЛЕЦ

Прекрасен ден

За разлика от вчера, когато бяхте напрегнати и нервни, днешният ден ви носи спокойствие и лекота. В деловата област се налага да довършите някои вече започнати дела, без да стартирате нищо ново. В сферата на любовта това е прекрасен ден, даряващ с хармония и разбирателство всички около вас.

БЛИЗНАЦИ

Търсите реализация

Изнервя ви спокойствието на днешния ден, тъй като в момента вие сте припрени и търсите възможност за развитие и реализация. В сутрешните часове имате възможност за действие, но в следобеда се успокойте. Заложете на талантите и творческите си заложби. Вечерта отидете на театър или изгледайте хубав филм.

РАК

Любов

Очаква ви благоприятен ден. Вие се чувствате обичани и обичащи в личен план, а това е сериозна предпоставка да сте мотивирани за работа и в служебния живот. Обърнете повече внимание на предложенията в службата, но все още не давайте категоричния си отговор. Любовта днес е водеща при вас.

ЛЪВ

Разгърнете се

В сряда не се впечатлявайте от неща, които не сте в състояние да промените изцяло. Приемете обстоятелствата такива, каквито са. Денят е благоприятен и ви дава възможност да разгърнете творческия си потенциал. Не се ядосвайте за дреболии. Желаете да наложите мнението си над семейството.

ДЕВА

Развитие

В сутрешните часове се срещате с хора, които ви зареждат с идеи и заразяват със своя ентусиазъм. Днес е прекрасен ден да изразите желанието си да се включите в общи проекти или да стартирате обща дейност от тук нататък. В следобеда се обадете на верни приятели за среща на по чаша чай.

ВЕЗНИ

Съюз с колегите

Заредени сте с енергия и желание за работа, като още сутринта се захващате с важните за деня си дела. Оптимисти сте и вървите смело напред. Очакват ви благоприятни промени на работното място, свързани до голяма степен и с колегите. Те са благосклонно настроени и е възможно да се съберете за една обща цел.

СКОРПИОН

Съдбата ви помага

В сряда ви чакат малки, но доста отчетливи промени, които ще ви се случат в живота и ще дадат тон на ежедневието ви в следващите един-два месеца. Обърнете внимание на знаците на съдбата, която днес се опитва да ви покаже правилната посока и ви помага да направите един свой конкретен избор.

СТРЕЛЕЦ

Нужда от сън

В сряда продължава тенденцията на спокойствие при вас. Емоционално се чувствате спокойни и уверени, че ви предстои нещо хубаво от тук насетне. Активната част на деня е до ранния следобед. Вечерта се оставете на течението. Приберете се по-рано вкъщи и си легнете навреме. Имате нужда от сън.

КОЗИРОГ

Работете в колектив

В сряда се чувствате обичани и търсени както от семейството си, така и от колегите. Днес обединявате всички около своя собствена идея. С общи усилия можете да постигнете доста по-добри резултати. Заложете на общата, колективна дейност вместо на едноличните постъпки. Ще видите, че успехът се крие там.

ВОДОЛЕЙ

Справяте се отлично

Очаква ви натоварен професионален ден. Налага се да се заемете с важни и неотложни задачи. Добрата новина е, че ще ги свършите доста по-рано от крайния срок, а качеството на работа ще е оценено високо. Няма нищо по-хубаво, без да искате, да ви отдаде възможност да докажете своите способности. Днес това е факт.

РИБИ

Печелите успехи

В сряда сте активни и търсите възможност да се реализирате час по-скоро. Възможно е да се заемете с няколко ангажимента паралелно. Преценете силите си и вижте дали можете да свършите всичко в срок. Пазете се от емоционални драми, тъй като днес сте особено чувствителни. Не си слагайте всичко на сърцето.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот и това е причината често да срещате трудности по пътя си. Освен че сте Деви, вие сте подвластни на една доста специфична вибрация. Поради тази причина следва да сте търпеливи и да се примирите, че в живота ви всичко ще се реди бавно, поетапно и с много труд от ваша страна. Дори и в някои моменти да успявате бързо и пробивно, не трябва да свиквате на лесното. То не е за вас. Притежавате таланта да преиначавате всичко през своя поглед и мироглед. Не обичате да вървите по отъпканите пътеки и често сами прокарвате такива. Примирете се със своята съдба и бъдете търпеливи. Трябва да знаете, че все някога нещата при вас ще се наредят в правилния ред.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *