163 четения

Депутатите Весела Лечева и Явор Божанков влизат в битка за Велико Търново и Горна Оряховица

Емилия Жилиева е кандидатът на социалистите за Лясковец

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ БСП ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ ДАНИЕЛ ПАНОВ В БОРБАТА ЗА КМЕТСКИЯ СТОЛ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО в предстоящите местни избори. Кандидатурата й ще бъде гласувана по време на Общинската конференция на социалистите на 7 септември. Тогава във Велико Търново се очаква да бъде и евродепутатът от „БСП за България“ Цветелина Пенкова и да уважи работата на форума.

По време на конференцията ще станат ясни и кандидатите за кметове на населените места в община Велико Търново. Тогава делегатите ще гласуват и имената на личностите, които ще влязат в листата за общински съветници.

НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЩЕ ВЛЕЗЕ В БИТКАТА ЗА КМЕТСКИЯ СТОЛ И В ГОРНА ОРЯХОВИЦА. Явор Божанков е най-вероятният кандидат на БСП за общинския център. Второто име, което отдавна върви в публичното пространство като кандидат за кмет, е това на Огнян Симеонов, който е председател на общинската организация на БСП в града. 

ЕМИЛИЯ ЖИЛИЕВА Е КАНДИДАТЪТ НА БСП ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ЛЯСКОВЕЦ. Тя получи подкрепата та Общинската конференция на социалистите, която се проведе миналата вечер. На форума присъстваха и народният представител на „БСП за България“ Валентин Ламбев и областният лидер на социалистите Петко Тюфекчиев.

Емилия Жилиева е председател на общинската организация на БСП в Лясковец. Под нейно ръководство социалистите в Лясковец успяха да постигнат изключително висок резултат на изборите за Европейски парламент и да победят ГЕРБ.

Социалистите утвърдиха и листата, водач на която е Емилия Жилиева, както и кандидатите си за кметове на малките населени места в община Лясковец.

4 коментара за “Депутатите Весела Лечева и Явор Божанков влизат в битка за Велико Търново и Горна Оряховица

 • 05.09.2019 в 20:02
  Permalink

  Лечева? Сериозно? Това само доказва, че БСП на Корнелия Нинова действително работи в тайна договорка с Бойко Борисов и са си разпределили вече кметските места. Като го правят поне да не е толкова очевадно.
  Дано спечели, нещо в което аз дълбоко се съмнявам, защото Панов е толкова смотан кмет, че няма накъде повече.
  В. Търново е много изостанал град тъй като т. нар. боляри вече емигрираха, кой в София, кой в чужбина и тука живеят само селяните дето си накупиха апартаменти из кутийките ново строителство. А селяните не гласуват за жени, те са 70-80 години назад в развитието си.
  Тъжно, но факт.

  Отговор
 • 06.09.2019 в 3:05
  Permalink

  По теорията на Маркс, Енгелс, Ленин, богатите са класов враг на народа. Милионери нямат място в социалистическа партия. Те са вълци в овча кожа. Лечева е един от тях.

  Отговор
 • 07.09.2019 в 17:09
  Permalink

  Ясно. БСП са се разбрали с ГЕРБ да издигнат неизбираем кандидат, за да не им развалят работата. Тоя Божанков става за кмет(че) на някое село с 500 души население.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *