13 четения

Какво време ни очаква тази седмица

В понеделник ще преобладава време с незначителна до променлива облачност. Над крайните северозападни райони на Северна България на места е възможно да превали дъжд, придружен от гръмотевици. Ще духа слаб вятър от североизток. Минималните температури ще бъдат между 12° и 15°. Максималните температури ще бъдат между 28° и 31°.

Във вторник, сряда и четвъртък ще има променлива облачност с временни увеличения до значителна. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Минималните температури ще бъдат между 14° и 17°. Максималните температури ще бъдат между 28° и 31°.

Над западните и централни части на Стара планина в петък ще има   променлива облачност. На места са възможни слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури   на 1200 м. ще бъдат около 19°.

 В събота ще има променлива до значителна облачност. На места над западните части на планината са възможни превалявания от дъжд.  Ще духа слаб до умерен вятър от изток. Максималните температури   на 1200 м. ще бъдат около 20°.

В неделя и понеделник ще има незначителна до променлива облачност. Над крайните западни части на планината са възможни превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури   на 1200 м. ще бъдат около 20°.

Във вторник, сряда и четвъртък ще има променлива облачност с временни увеличения до значителна. Ще духа слаб до умерен вятър, предимно от изток-североизток. Максималните температури   на 1200 м. ще се задържат  около 20°.

                През целия период максималните температури на 2000 м ще бъдат по-ниски от температурите на 1200 м с около 6°.

                                                                                                                              Дежурен синоптик: Николай Ятански

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!