Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Тези 4 неща от мъжкото тяло влудяват жените

Мнозина са чували думите, че за една жена външният вид на мъжа не е най-важното при подбора на партньор. Няма какво да се лъжем, това си е откровена измама.

Ето кои са тези 4 части, които просто подлудяват жените:

Широки и мощни рамене

Мощните рамене привличат безкрайно всяка жена. Тя си прави асоциация със сила, мъжественост и се респектира. Нещо такова може наистина да я подлуди.

Тясната талия

Всичките врели некипели, че жените си падат по сладки бирени мъжки коремчета и не им пречи мъжът до тях да не се грижи за себе си са пълни измислици.

Всеки човек е добре да се поддържа, а стегнатото коремче, дори и без плочки е много по-привлекателно от глобус с косъмчета по него, мисля, че всички ще се съгласим с това. Тренирайте – спортът е здраве все пак, а явно и начин да спечелите мадамите.

Чувствени и сочни устни

Много жени си признават, че като видят притежател на сочни устни въображението им просто започва да разиграва какви ли не палави сюжети. Тези мъже са асоциирани от женското подсъзнание с перфектни любовници и зверове в спалнята.

Спортно дупе

Няма жена, която да не гледа дупето на хората от противоположния пол. Всяка място по един поглед при всяка възможност. Ако притежавате хубаво и спортно дупе, което е стегнато, то повярвайте ни, вашата дама ще е на седмото небе.

Редно е да отбележим, че тук размерът не играе решаваща роля. Важно е физическото състояние на задните ви части. При мъжа бразилското дупе не е акцент, просто е важно да е спортно и стегнато.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *