Новини

С 311 хил. лв. ремонтираха главната улица в Стамболово и спасиха жителите от наводнения

311 582 ЛВ. БЯХА ИНВЕСТИРАНИ В ПЪЛНАТА РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ГЛАВНАТА УЛИЦА НА СТАМБОЛОВО, А ОБЕКТЪТ БЕ ОТКРИТ ОТ КМЕТОВЕТЕ на община Павликени инж. Емануил Манолов и на селото Петър Петров и от представителя на фирмата изпълнител Тодор Хинков. Десетки жители, чиито домове са край ремонтираната улица, изразиха благодарността си за завършването на важния проект, с който бе решен един многогодишен проблем със системните наводнения на имотите в района.

„Реализирането на този проект ни струваше много усилия, но бяхме чути от Междуведомствената комисия, че наистина е нужно за живущите да се осигури надеждност и сигурност на придвижването и защита при проливните дъждове. Целта е да подобрим жизнения стандарт на всички жители на общината”, коментира инж. Манолов.

С благодарност към изпълнителите на обекта се обърна кметът на селото Петър Петров. Той акцентира на подкрепата, която е получил от инж. Манолов за изпълнението му. „Кметът на нашата община винаги е с лице към проблемите на с. Стамболово. Надявам се, че така ще бъде и през следващия мандат”, каза Петров.

Стилян НАЙДЕНОВ

Снимка Архив – Община Павликени

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *