Даниел Панов с пълна подкрепа от ГЕРБ за трети мандат

НА СВОЕ ЗАСЕДАНИЕ В СРЯДА ВЕЧЕРТА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ГЕРБ УТВЪРДИ КАНДИДАТИТЕ НА ПАРТИЯТА ЗА КМЕТОВЕ на областните центрове. Пълна подкрепа за трети мандат е получил инж. Даниел Панов, който оглавява и Националното сдружение на общините в България. В историята на града три последователни мандата има единствено неговият предшественик д-р Румен Рашев. Заедно с кандидатурата на Панов на заседанието на ИК са приети и тази на Йорданка Фандъкова за София, Димитър Николов – Бургас, Иван Портних – Варна, Таня Христова – Габрово, Корнелия Маринова – Ловеч, Мирослав Петров – Плевен, и др. На заседанието си комисията е решила още, че ще финансира предизборната си кампания със средства от партийната субсидия. По време на кампанията няма да се приемат дарения, доброволни вноски от членове на партията, както и участие с лични средства на кандидатите за местна власт.

Днес или най-късно утре ръководният форум трябва да се произнесе и относно кандидатурите на партията за общинските центрове в цялата страна.

„Ще оправдая доверието, нужно е да се успокоим, за да работим качествено. Очаквам толерантна кампания, каквато ще водя и самият аз. Има още доста неща, които могат да се направят за просперитета на община Велико Търново, и енергията на мен и на екипа ми ще бъде насочена изцяло в тази посока“, коментира веднага след като бе номиниран самият Панов. Преди няколко седмици той получи пълна подкрепа за трети мандат и от местната организация на ГЕРБ във Велико Търново.

С. НАЙДЕНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *