Вижте какво вещаят звездите за днес

Луната преминава от Телец в Близнаци в 23.57 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 20-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Пазете се от настинки, обличайте се според времето, въпреки че през деня е горещо, и избягвайте студените и газирани напитки, за да предпазите гърлото. Нежелани са операциите в областта на гърлото, сливиците, гласните връзки, щитовидната жлеза. Добре протичат профилактиката и лечението на подути сливици, зачервено гърло, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си, да ги оформите в нова прическа. Добре се отразяват и къдренето, боядисването, изсушаването. Масажите също са благоприятни, особено онези с лечебен ефект за отблокиране на различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: Прекаляваме с храната не защото сме гладни, а защото ни доставя удоволствие да се храним. Затова днес може да приготвим любими ястия, но в по-малки количества. Да украсим порциите естетически и да се насладим визуално и вкусово. Избягвайте месото.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 12.00 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Телец, както и хармоничният й аспект със Слънцето повдигат духа и помагат да сме целеустремени и амбицирани да успяваме днес. Тригонът между Марс и Плутон дарява с мощна енергия и помага при всякакви бизнесначинания и дела. Днес до 16.00 часа може да подпишете важни договори, които ще се окажат печеливши за всички страни.

 

ОВЕН

Добри финанси

 

Очаквайте благоприятен и спорен ден. Днес можете да превърнете плановете си в реалност с лекота. Обърнете внимание на делата, които ви носят приходи и които пълнят бюджета ви с допълнителни финанси. Не е изключено да започнете нов проект, който да ви носи добри възнаграждения.


ТЕЛЕЦ

Не се предоверявайте

 

Опитайте да бъдете по-сдържани и да не разказвате за плановете си на хора, които не заслужават да чуят онова, което мислите. Обърнете внимание на мисленето на другите и четете между редовете. Днес сте прекалено открити и това е сериозен ваш минус. Редно е и вие да хитрувате понякога.


БЛИЗНАЦИ

Сложете точка

 

Вие усещате, че това не е най-активният ви ден, но за сметка на това е наситен с лично щастие и усещане за удовлетворение. Днес не предприемайте нови ходове, а свършете нещо вече започнато назад във времето. Във вашите ръце е шансът да сложите точката на едно досадно познанство. Направете го.


РАК

Натоварен ден

 

Четвъртък е доста натоварен ден за вас. Товарят ви емоционални разговори, товари ви доста допълнителна работа, насъбрала се в последно време. Товари ви всичко, което ви е на плещите. Вечерта е добре да се отърсите от проблемите и да останете поне за малко насаме със себе си. Починете си.


ЛЪВ

Време за повишение

 

Отърсете се от излишната емоция и оценете реално ситуацията, в която се намирате към момента. Четвъртък е благоприятен за разрешаване на делови проблеми и справяне с професионални драми. Днес отлично планирате бъдещето си. Мнозина от вас ще получат предложение за повишение.


ДЕВА

Заразявате с идеи

 

В четвъртък се чувствате отлично. Будите се в добро настроение и сте убедени, че нещата през деня ще ви се наредят по най-добрия начин. Днес сте оптимисти и това ви личи по излъчването. Имате нужда от подкрепа и ще я получите. Заразявате с идеите си. Личният ви живот ще претърпи положителни промени.


ВЕЗНИ

Очаквайте приходи

Очаквайте приходи в банковите си сметки от добре свършена работа в последните няколко седмици. Вие наистина дадохте сърце и душа, за да завършите успешно проектите си. Възнаграждението е заслужено. Спестете част от него за бъдещи разходи, които ще ви споходят съвсем скоро.


СКОРПИОН

Отличници

 

Четвъртък е един от щастливите дни за тази седмица. Будите се в отлично настроение. Чувствате се силни, можещи и готови да приемете нови предизвикателства. Сега не се опитвате да докажете своите способности, а просто ги демонстрирате. Безработните днес ще си намерят доста добре платена работа.


СТРЕЛЕЦ

Силен късмет

 

В четвъртък сте прекалено активни и се заемате бързо с няколко дейности наведнъж. Завидно обаче се справяте с всичките и по един брилянтен начин ги докарвате до успешен завършек. Днес сте в стихията си, дейни и можещи. Денят е прекрасен и ви носи много силен късмет. Възползвайте се.


КОЗИРОГ

Повишение на доходите

 

Събуждате се в отлично настроение и бързо напредвате по деловите си дейности до края на работния ден. Възможно е да се заемете с по-дългосрочен проект, който ще ви донесе и по-добри приходи за в бъдеще. Добрите новини са за повишение на доходите ви не само днес, а и в бъдеще. Трудът ви се възнаграждава.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни

 

Проявявате силата на своя инат в семейството, като се налагате над своите близки, без да вземате тяхното мнение предвид. Това може да доведе до сериозни конфликти и ситуации, в които все някой ще бъде обиден. Редно е да си го спестите. Не бъдете прекалено настъпателни днес.


РИБИ

Добро настроение

 

Благоприятните запознанства, които предстоят днес, са в основата на доброто ви настроение. Някой ще се опита да погали егото ви, но вие не сте от хората, които се ласкаят лесно. Интуицията ви показва кой е искрен, и кой не. Едно пътуване на кратко разстояние ще разнообрази вашия ден и ще ви зареди с оптимизъм.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Дръзки и решителни, вие сте едни от нетипичните представители на Дева, защото искате да бъдете навсякъде – да владеете всяко положение, всяка ситуация. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на първоинстинкта си. Той ви лъже и ви е най-големият враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива.

Приключете с плановете за нови начала и просто се отдайте на работа по всичко, което започнахте в последните две-три години. Не отлагайте разрешаването на проблемите. Важно е да се научите, че всяко отлагане влече след себе си още повече неприятности. Бъдете активни и ще видите, че годината за вас ще е прекрасна.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *