martineli

martineli

Даниел Панов и Добромир Добрев с национални награди „Кмет на годината за мандат 2015 – 2019”

КМЕТОВЕТЕ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ДАНИЕЛ ПАНОВ И НА ГОРНА ОРЯХОВИЦА ДОБРОМИР ДОБРЕВ СА С НАГРАДИ В НАЦИОНАЛНОТО ОНЛАЙН ДОПИТВАНЕ „Кмет на годината за мандат 2015 – 2019”. Инициативата и церемонията бяха организирани от Портала на българските общините Kmeta.bg. Панов е отличен в категорията „Образование, спорт и младежки политики”, в раздел „Голяма община”, а колегата му Добрев – в раздел „Средна община“. Отличията им бяха връчени от министъра на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова миналата вечер на официална церемония в зала 6 на НДК.

„Тази награда е за всички великотърновци, за екипа ми в общинската администрация, за колективите в детските градини и училищата, за всички организации и общественици, с които си партнираме в името на децата и младежите, в сферите на образованието и спорта. Велико Търново е град, който гордо пази традициите на Търновската книжовна и художествена школа още от времето на Второто българско царство. Именно заради това образованието винаги ще бъде основен приоритет в развитието на старата столица, както и вървящите редом с просветата младежки политики и спорт”, коментира Даниел Панов.

Настоящият приз е поредният за Даниел Панов и Велико Търново от националното онлайн допитване. През миналата година кметът на старата столица стана носител на голямата награда в категория „Общини с инвитро програми”, а 12 месеца по-рано получи голямата награда „Кмет на 2017 година”. През 2014 година Даниел Панов бе награден в категорията „Адекватна реакция при криза”, а през 2013 година – за развитие на туризма.

„Тази награда е плод на много усилия и работа на екипа на Община Горна Оряховица. Благодаря на правителството, което подпомагаше развитието на нашата община, и на бизнеса, който и през тези четири години инвестира в подобряване на общината. Тази награда е за всички експерти в общинската администрация. Вярвам, че всеки кмет работи в посока нашите общини да станат привлекателни и още по-добро място за живеене”, каза на свой ред инж. Добрев.

С. МАРИНОВ

 

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *