45 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 20 – 26 септември

Напрегната седмица, не допускайте емоциите да ескалират, бъдете реалисти и не вярвайте на обещания

 

Здраве: Осезаемото захлаждане е вече факт и е време да обърнем повече внимание на здравето си, като се обличаме по-есенно и спрем климатиците, за да си спестим проблеми с горните дихателни пътища. Днес и в събота, докато Луната гостува в Близнаци, е важно да стоим в добре проветрени помещения. В неделя и понеделник трябва да пазим нервната система. Болките в стомаха не са предизвикани от лошо храносмилане, а от напрежение и нерви. Ако се успокоите, ще видите, как те ще отшумят. Във вторник, сряда, а и в четвъртък пазете сърцето. Във фитнеса внимавайте с кардиоупражненията, за да си предизвикате проблеми със сърдечния мускул.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си в петък, събота, вторник следобeд, сряда и четвъртък. Неделя и понеделник са неблагоприятни за поставяне на татуировки и епилиране с топла коламаска, защото може да причини раздразнение на кожата. Днес и в събота избягвайте престоя в парна баня, а във вторник и сряда не влизайте в сауна, защото може да навреди на сърцето.

Хранене и диета: Намираме се в период, подходящ за провеждане на диети, хранителни и оздравителни режими, които да намалят теглото ни и да ни дарят с жизненост, тонус и енергия. Можете да ги съчетаете със спорт или повече разходки, за да подсилите ефекта. Днес и утре хапвайте сурови ядки, които ще заситят глада ви и ще ви осигурят важни витамини, минерали и растителни мазнини. В неделя и понеделник хапнете със семейството си вкусно на обяд. Трапезата в тези дни има обединителна функция. Нова диета или старт на хранителен режим можете да започнете във вторник, сряда или четвъртък, стига да имате нужда от тях. За любителите на лунната диета тя се провежда в неделя през целия ден.

Основни звездни аспекти: Пригответе се за една по-напрегната седмица, в която Луната гостува в Близнаци, Рак, Лъв и Дева. Не допускайте емоциите да ескалират и развалят някои важни взаимоотношения в личния ви живот. В събота Юпитер и Нептун са в квадратура – аспект, предупреждаващ за илюзии, които сами си създаваме. За надежди, които подхранваме, без да имаме повод и почва за това. Бъдете реалисти и не попадайте в ситуации на заблуждение. В неделя Меркурий е в квадратура със Сатурн, а в сряда Венера образува квадратура отново със Сатурн. В желанието си да бъдете сред елита на обществото е възможно да се запознаете с хора, които величаят егото ви, но не са достатъчно честни и почтени. Точно те ще ви залеят с илюзии и обещания, които няма как да изпълнят. Имайте едно наум. Научете се на търпение и на изчакване. За всичко си идва времето. Така ще е и през тази седмица.

 

ОВЕН

Момент на стабилизация

 

В последно време ви се случиха купища промени – някои от които се оказаха доста непредвидени и стряскащи ви. Сега е моментът за стабилизация. Ще си стъпите на краката и ще уравновесите емоциите. Активирани са аспекти, които ви позволяват да сте по-упорити и инатливи при постигане на целите си. Можете да постигнете всичко, което целите. Не ви липсва хъс и характер, но все пак внимавайте с обидите, които нанасяте върху близките си. Вие не осъзнавате, че ги наранявате в един или друг случай.


ТЕЛЕЦ

Активност и задвижване

 

И за вас се заформя една доста сериозна и отговорна седмица въпреки по-дългия уикенд. Не оставяйте нещата на самотек, а добре преценявайте всяко свое действие. Сега вие сте в активен благоприятен период. Можете да направите желани реформи или да организирате събития, за които чакахте да се случат от дълго време. Нещо около вас се раздвижва и изисква да го контролирате и напътствате. В сферата на личния живот внимавайте с новите запознанства. Могат да се окажат лъжливи и пропити с илюзии.


БЛИЗНАЦИ

Предстои ви пътуване

 

За вас предстои вълнуваща седмица. Чести са случаите през почивните дни точно вие да сте център на вниманието или основни движещи фигури. Това е заради желанието ви за промени, пътувания и нови преживявания. Така ще е и през тази по-дълга почивка, през която едва ли ще си стоите вкъщи или ще се отдадете на чистене. Напротив, още днес стягате багажа и заминавате за места, които не сте посещавали от дълго време. Звучи прекрасно. Доставете си удоволствие през този по-дълъг уикенд.


РАК

Подем и утвърждаване

 

Предстои да преживеете приятен период на подем и утвърждаване. Завършвате една доста натоварена седмица и е време трудът ви да даде нужните плодове. Очаквайте бързо развитие на събитията, многобройни контакти и положително настроение. Не се страхувайте да общувате, да отворите сърцата си и да приемете идеите на хората около себе си. В любовта нещата също се нареждат добре, във ваша полза. По всичко личи, че през тази седмица съдбата ви закриля. Нямате повод за недоволство.


ЛЪВ

Разпуснете емоционално

 

През следващата една седмица за вас ще бъде особено важно да балансирате ежедневието си и да поставите ясно разграничение между времето за труд и времето за почивка. Удълженият уикенд е повод да се отпуснете и да позволите на близките да организират едно дългоочаквано пътуване. Не се страхувайте да похарчите някой друг лев, качвайки се на колата и заминавайки за някъде. В момента имате нужда тъкмо от това – да разпуснете емоционално. Направете го.


ДЕВА

Малки трудности

 

През следващите дни Меркурий активира аспект със Сатурн, който ще постеле пътека от мънички, лесно преодолими, но все пак значими трудности по пътя ви. Свикнете с мисълта, че не всичко ще ви се получава от първия път. Трябва да полагате малко повече усилия и труд, за да движите колелото напред. Не се предавайте. През по-дългия уикенд не пропускайте възможността да пътувате и да се насладите на прекрасни емоции, прекарани с близките хора. Отидете на гости на по-възрастни роднини.


ВЕЗНИ

Става напечено

 

За вас следва доста раздвижен и напечен период. Събитията ускоряват темпото и следват едно след друго в бърз темп. Подгответе се. Сцените в ежедневието ви започват да се сменят бързо. След лежерното лято сега е моментът да стъпите рязко в есенната обстановка и да се заемете с проектите, които ще започнете да движите от тук нататък. Обърнете внимание на целите си. През почивните дни откраднете малко време за себе си и пътувайте, за да разпуснете напрежението. Новата работна седмица е напечена. Подгответе се.


СКОРПИОН

Изпълними цели

 

Следващата седмица обещава доста приятни изживявания и моменти, които си струва да бъдат запомнени. Единственото предупреждение е да не вярвате на обещанията на непознати хора, както и да не си позволявате да бъдете зависими от тях. От друга страна, вие също не си поставяйте неизпълними цели. Набележете едно, две или три малки нещица, които да свършите подобаващо. По-щастливи от вас, след като ги приключите, едва ли ще има. Не е лошо да помислите за кратка почивка около празниците. Ще ви се отрази добре.


СТРЕЛЕЦ

Добър период

 

Вие ще бъдете особено жизнени и енергични през новата седмица, която, от своя страна, ще е и по-кратка като още по-голямо успокоение за вас. Имате достатъчно време и за работа, и за почивка. Без никакво забавяне още днес уреждате последните детайли около предстоящото ви пътуване за почивните дни. Ще си изкарате великолепно независимо дали сте надалече, или пък наблизо. Като цяло този период е доста благоприятен и ви прави щастливи сякаш от нищото. Насладете му се.


КОЗИРОГ

Малки безпокойства

 

Седмицата за вас ще бъде доста натоварена от емоционална гледна точка. Сатурн е основна действаща планета на небосклона и нейните напрегнати аспекти с Меркурий и Венера ви носят поводи за вътрешно безпокойство и усещане, че сте се замесили в съмнителни работи, които не ви носят никакви ползи. Успокойте топката. Съвсем скоро ще стане ясно, че се тревожите напразно. Сега имате нужда от малко почивка, която ще си вземете около по-дългия уикенд. Следващата работна седмица ще внесе яснота там, където сега ви е недоизяснено.


ВОДОЛЕЙ

Рисковете си струват

 

Време е да затворите страницата на летните почивки, отпуски и разсейващи пътувания и да отворите новата – на по-задълбочена работа и есенен труд. Опитайте да разпуснете около празниците, но през работата седмица се заемете с неотложните задачи. Краят на септември чертае един по-напрегнат етап в служебно отношение. Мнозина ще се наложи да направят професионални промени, залитания, за които дори не са предполагали. Рисковете ще се струват, разбира се, защото след това ще се чувствате много по-комфортно. Отстоявайте мнението си.


РИБИ

Бъдете отговорни

 

През следващите дни и вие ще бъдете в отлично настроение. Късметът и при вас не е никак малък. Съдбата обаче иска да ви види малко по-отговорни и организирани. От вас се очаква да поемете ангажименти и да бъдете малко по-заинтересовани за бъдещето си. На пръв поглед нищо работа, но всъщност е доста важно за вас. Живеете в свят от илюзии и нереални представи, вярвате на лъжовни обещания и не си давате сметка, че е време да си стъпите на краката и да намерите по-твърда почва под себе си.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

20 септември. Вие сте от плахите и нерешителни Деви, чиято мисия в живота е да добият увереност и самочувствие. Обикновено в първите години от живота си – до 20-ата годишнина, вашите близки по един или друг начин ви внушават, че не можете да се борите сами с трудностите си. Важно е да преодолеете това време и да бъдете самостоятелни след навършване на посочената възраст. Освободете се от вечното покровителство на родителите си и създайте свой индивидуален живот. Ще видите, че нещата ще се подредят и вие ще изявите най-позитивните качества, а някои ще станат дори лидери, стига да балансирате между материалното и духовното в живота си.

Годината, в която навлизате, гарантира позитивни промени и мощно раздвижване. Около вас пластовете се разместват и сега вие можете да моделирате света според своите виждания. Бъдете активни и осъществете промени. Точно „промени” е ключовата дума за идните дванайсет месеца. Пътувайте. Имате шанс да намерите късмета си в чужбина.

Здраве: Възможни са проблеми в областта на белите дробове и бронхите. Ако сте пушачи, сега можете да спрете порока.

21 септември. Родили сте се на 21 септември и сред галениците на съдбата, която ви закриля ежедневно. Всичко, което си набележите, можете да постигнете с не много усилия. Работите качествено, защото навсякъде ви помага късметът. Положителните вибрации, които ви дарява датата на раждане, ви изстрелват на светлинни години пред останалите. Не се предпазвате обаче от неподходящите запознанства и това ви вреди.

Пред вас стои година на Венера – ще успеете да стабилизирате всичко в живота си. Ще си стъпите на краката и ще се почувствате спокойни. Това е прекрасна година за сключване на брак и за стартиране на дългосрочна любовна връзка.

Здраве: Пазете гърлото и сливиците.

22 септември. Кармичната разплата на датата, на която сте се родили, е причината да вървите бавно по своя път. Той, от своя страна, е изпълнен с много трудности и бариери. Склонността ви да се предоверявате, да се мислите за непогрешими и да корите други за собствените си грешки още повече усложняват кармичната ви програма. Научете се да се вслушвате в това, което ви се говори, за да не грешите. Слушайте съветите на близките.

Навлизате в лична година на себеанализ и поглед назад във времето. Вашата основна задача е да поправите допуснатите в изминалите девет години грешки. Това е прекрасна година за подобряване на професионалната квалификация и търсене на професионална реализация.

Здраве: Не си внушавайте болести и ще сте здрави.

23 септември. Положителни, отворени към света и към новите неща, вие сте много активни хора. Не можете да стоите на едно място и винаги вършите нещо във всеки един момент от живота си. За съжаление, липсва онази последователност в действията ви, която ще донесе сполука. Хващате едно, след това друго и така се оказвате с хиляди недовършени дела под мишница. Иначе сте добри, отзивчиви и разбрани. Можете да говорите и словата ви омайват всички около вас. Желани делови партньори сте, защото думите ви са богатство. Проявявайте малко повече постоянство както в служебния, така и в личния си живот.

Пред вас се разкрива година, в която не бива да оставате безработни. Годината ви гарантира добри доходи, ако не надскачате възможностите си и не се обвързвате с непосилни заеми. Приемете предложение за нова работа само ако нямате прекъсване между напускането на старата и започването на новата.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!