Хороскоп за 24 септември, вторник

Луната преминава от Рак в Лъв в 12.19 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 25-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Лъв остават нежелани операциите в областта на стомаха, гърдите, панкреаса, а след това – на сърцето, диафрагмата, сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на гастрит, колит, диабет, проблеми с инсулина.

Красота и външен вид: До 12.19 часа времето е неблагоприятно за подстригване на косите, топла коламаска, пилинг на лицето и кожата. След този час посочените процедури са позволени.

Хранене и диета: Хапвайте храни, богати на фибри. Хранете се през три до четири часа и хапвайте по малко. Изберете пълнозърнест хляб или продукти от пълнозърнесто брашно. Вечерята ви нека бъде по-лека, богата на белтъчини и бедна на въглехидрати. Преди лягане изяжте плод, за да имате енергия през нощта.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 16.57 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи или в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Стартирайте деня спокойно и без излишно напрежение. Повече активност внесете в часовете след обедната почивка, когато Луната навлиза в Лъв и ни дарява жизненост и чувство за радост. Хармоничният й аспект със Слънцето е повод за оптимизъм. Стартираме тази следпразнична работна седмица мотивирани и с желание за действие.

 

ОВЕН

В подем сте

 

Все още сте загледани назад във времето, в празничните дни и днес не си давате сметка, че започвате да губите възможности и пропускате шансове за растеж. Обърнете повече внимание на развитието си в следобеда, за да направите първите крачки към своя просперитет. Любовта ви също е в подем през вечерните часове.


ТЕЛЕЦ

Не хитрувайте

 

Днес сте лениви и трудно осъществявате дори най-лесно изпълняваната в други случаи работа. Във вторник никак не ви се работи и гледате да делегирате задълженията си на другите хора около себе си. Хитруването ще ви струва скъпо, защото съвсем скоро вашите колеги ще се почувстват използвани.


БЛИЗНАЦИ

Поглед към новото

 

В сутрешните часове се опитвате да поправите грешки на работното място, които сте допуснали някъде в миналото. Губите си времето, а и губите ценни сили и енергия. Застоят ви е в кърпа вързан, ако се инатите и не погледнете новите перспективи, които изгряват над вас в следобеда.


РАК

Отсъствате

 

Трудностите в общуването ви днес са създадени от това, че вие страните от хората, а те търсят по всякакъв начин вашето присъствие. В сутрешните часове сте лениви и трудноподвижни. В следобеда обърнете повече внимание на деловите си планове до края на месеца. Време е да завършите някои от тях.


ЛЪВ

Нови идеи

 

Време е да промените начина си на мислене и начина си на възприятие на някои важни аспекти от своя живот. В сутрешните часове си дайте сметка, че невинаги мислите правилно. В следобеда ви чака явно раздвижване, разместване на пластовете. Луната навлиза във вашия знак и ви озарява с нови идеи и планове.


ДЕВА

Равносметка

 

Не разполагате с голямо количество жизнен тонус и енергия, които да ви помагат в действията през деня. Днес не се насилвайте. В сутрешните часове се оставете на течението и не поемайте нови инициативи. В следобеда от вас се иска да премислите случилото се през месец септември. Дайте си равносметка.


ВЕЗНИ

Важна среща

 

Недовършени професионални задачи от миналата седмица са в основата на проблемите ви в началото на днешния ден. Трудно влизате в релси след поредната доза почивни дни. Следобед ви чака важна среща с личност, от която зависи бъдещото ви развитие.


СКОРПИОН

Сериозни въпроси

 

Не е изключено да изберете сутринта за време за прибиране от по-дългия уикенд. Шофирането ще ви изтощи до капка и няма да ви остави сили за борба с работните ангажименти през деня. А следобедът не е никак маловажен. Напротив, това е време за разрешаване на сериозни служебни въпроси.


СТРЕЛЕЦ

В лошо настроение

 

Във вторник сутрин е добре да направите бюджета до края на месеца и да видите какво сте изхарчили до този момент. Мнозина от вас са в лошо настроение, което пренасят и върху своите близки, и върху колегите. Следобедът изисква от вас повече активност. Телефонно обаждане ще ви върне усмивката.


КОЗИРОГ

Добри новини

 

Включете в ход своята практическа мисъл и във вторник сутрин не пропускайте възможността да спечелите някои допълнителни финанси за своето семейство и дом. Добрите новини, които ще получите в следобеда, са основа за доброто ви настроение. Въпреки това ще се отдадете на тишина и релакс вечерта.


ВОДОЛЕЙ

Нещата се подреждат

 

За да влезете бързо във форма след празничните и почивни дни, започнете деня си със спорт или по-дълга разходка до работата. Утринната свежест ще ви зареди с енергия и ще запали ентусиазма ви. На работното място ви чакат промени, които ще се развият още този следобед. Бъдете търпеливи. Нещата се подреждат.


РИБИ

Разговори

 

Стартирате деня без настроение и нагласа за работа. Имате нужда някой да повдигне духа ви и да ви дари с оптимизъм. Ще се случи следобед, когато е подходящо време за срещи. Не заставайте зад компютъра, а излезте и разговаряйте с всеки, който се интересува от вас. Ще си изкарате великолепно.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Отговорни, стабилни, честни и работливи, вие сте хората, които са родени да се занимават с частен бизнес. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя завидна цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Ето какво ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и материалното са само средство за по-добър  и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте!

Годината, която предстои пред вас, ще бъде емоционална, от една страна, и завършваща – от друга. Емоциите ви ще кипят ежедневно, ще сте по-нервни и това е нормално. Избягвайте да влизате в конфликти и бъдете отговорни към дисциплината и поведението си. Завършете всички изостанали във времето задачи. Не започвайте никакви нови начала, защото няма да ги докарате до логичен край.

Здраве: Възможни са чести инфекции, проблеми със сърцето на нервна почва, с кръвното налягане и очите. Силното главоболие е знак за прегряване от емоции и умора.

Станислав Климентов

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *