6314 четения

Цветан Цветанов съди Явор Божанков, заради негови думи загубил съня си

СЪДЕБЕН ИСК ЗА НЕИМУЩЕСТВЕНИ ВРЕДИ Е ЗАВЕЛ СРЕЩУ НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ЯВОР БОЖАНКОВ БИВШИЯТ ВТОРИ В ГЕРБ и ексдепутат от региона Цветан Цветанов, научи „Борба“. Искът е за 10 000 лева и е заради изказвания на Божанков по повод аферата „Апартаментгейт“.

В свое телевизионно участие в началото на тази година Божанков заявил, че Цветанов „е известен като човека с шестте апартамента, а последният – 315 кв. м с ВИП асансьор, който стана повод за отстраняването му, бил закупен четири пъти под пазарната цена“. Според горнооряховчанина, обяснение за ниската стойност е доклад на Европейската комисия, който твърди, че две трети от прането на пари е свързано с политици и не се разследва в България.

ЗАРАДИ ЧУТОТО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЦВЕТАНОВ ВСЕ ОЩЕ ПРЕЖИВЯВАЛ СИЛНИ НЕГАТИВНИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ РАЗТЪРСВАНИЯ. Той не успял да устои на обществения натиск и присмех, последвал от многобройните твърдения на Божанков, сочи исковата му молба. Цветан Цветанов започнал да има проблеми със съня, да изпитва смущение, напрежение, стрес, като все още е силно потиснат и разстроен, се казва още в иска, като се подчертава, че тези състояния не са преодолени към настоящия момент.

БИВШИЯТ ВТОРИ В ГЕРБ СМЯТА, ЧЕ ИМИДЖЪТ МУ НА ЧЕСТЕН И ДОБЪР ЧОВЕК, КОЙТО Е ГРАДИЛ С ТЕЖЪК ТРУД И ДЪЛГОГОДИШНИ УСИЛИЯ, Е СРИНАТ.

Цветанов се е почувствал злепоставен заради медийните участия на младия си колега. „Господин Цветанов ще бъде проверяван от Антикорупционна комисия, която е назначена от самия него. Разбирате, че те няма как ефективно да разследват шефа си, затова се опасяваме и че резултатите няма да бъдат обективни“, казал Божанков в ефира. В същото предаване той заявил, че „до ден-днешен Цветан Цветанов не е обяснил контактите и отношенията си с убития бизнесмен Петър Христов. Защото флиртът между бизнес, политика и подземен свят понякога има за рожба апартаменти и необяснимо богатство от страна на политиците” и се обърнал към председателя на ГЕРБ да огледа приближения си кръг хора с думите: „Не е светнала лампа, а заря е гръмнала над главата на Цветанов”.

С. МАРИНОВ

4 коментара за “Цветан Цветанов съди Явор Божанков, заради негови думи загубил съня си

  • 26.09.2019 в 19:56
    Permalink

    Ай стига простотий ….
    То всичко се вижда.
    Направо ми писна от всичко.
    Цветанов откажи се! Не ,че защитавам Божанов човек трябва да има достойнство!

    Отговор
  • 26.09.2019 в 21:47
    Permalink

    4e tova e mnogo dobre! Na Zvetanov 6te mu se nalaga da dokazva v syda,4e ne e kral i apartamenta s asansyora e na pazarni zeni!

    Отговор
    • 27.09.2019 в 13:31
      Permalink

      Малкото леке има реален шанс да стане кмет ,но това не променя факта че е безполезен за обществото

      Отговор
  • 27.09.2019 в 14:02
    Permalink

    И аз съм си загубила съня, че детето ми гладува, но за мен никой не страда!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *