373 четения

„Заедно в час” търси учители във Велико Търново за програмата си през 2020 г.

ФОНДАЦИЯ „ЗАЕДНО В ЧАС“ ТЪРСИ УЧИТЕЛИ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЗА ПРОГРАМАТА СИ ПРЕЗ 2020 Г. Програмата е за професионално и лидерско развитие и тя обучава и подкрепя хора от различни сфери да работят като учители. Тези, които имат желание да се включат в това приключение, могат да го направят до 15 ноември 2019 г. Документите се подават в сайта на организацията. Няма изискване кандидатите да имат учителска правоспособност, защото одобрените участници придобиват такава в рамките на програмата. Необходимо е обаче кандидатите да са завършили поне бакалавърска степен до 1 септември 2020 г., да имат желание да работят с ученици, които имат нужда от повече подкрепа.

През настоящата учебна година „Заедно в час” работи със седем училища в област Велико Търново, като в тях преподават деветима учители от програмата на организацията.

„Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България” и е част от международната мрежа Teach for All на организации, които работят срещу неравенството в образованието в близо 50 държави по целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!