143 четения

Мач между ветерани, изложба, мажоретки, акробатично шоу и презентация на книга за 100 години футбол в Г. Оряховица

Ясна е програмата за отбелязване на един век футбол в Горна Оряховица. За негово начало се смята мачът между габровския „Чардафон” и горнооряховския „Атлетик” на 21 септември 1919 г. Същата дата се отбелязва като начало на организирания футбол и в Габрово и стогодишнината там вече беше отпразнувана с участието на горнооряховски футболисти.

Празникът в Горна Оряховица ще е на 28 септември, събота. Програмата започва в 15:30 ч., когато ще бъде представена изложбата „100 години организиран футбол в Горна Оряховица”, изложена във фоайето на спортна зала „Н. Петров”.

От 16:00 ч. е презентацията на книгата „Ретро Локо“ в залата за пресконференции в спортна зала „Н. Петров”.

В 17:00 ч. започва дефиле на Мажоретен състав на СУ „Вичо Грънчаров”, петнайсет минути по-късно е началото на церемония по връчване на отличия за принос в развитието на футбола в Горна Оряховица. В 17:45 ч. започва акробатично шоу от състезатели на КСА „Акро Нова” (Горна Оряховица).

То ще продължи 15 минути, след което е футболната среща между ветераните на „Локомотив“ (Горна Оряховица) и „Левски“ (София). В паузата между полувремената с акробатично шоу ще се представят състезатели на другия клуб „Джим Денс”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!