Водещи новиниМестни избори 2019

Обръщение на Весела Лечева

Уважаеми съграждани,

 

Предстоящите избори за местни органи на властта не са обичайни. Те изправят всеки от нас пред сериозно предизвикателство – да вземем решение за бъдещето. Не просто за следващите четири години, а за това какво ще направим в тях, за да може и днес Търново да е Велико.

Има такива моменти в живота на всеки, когато трябва да събере кураж, сила и характер, за да направи решаваща крачка. Признавам – за мен кандидатирането ми за кмет на Велико Търново е един от тях. Защото битката ще е трудна. Това е битка за сърцата на великотърновци, за доверието на хората, сред които съм израснала, от които съм се учила, с които съм мечтала. И в следващите дни ще стигна до всеки, за да кажа – искам успех и искам да го споделя с вас!

Да си градоначалник, не означава удобно кресло. И като състезател, и като офицер, и като ръководител на Държавната агенция на младежта и спорта, и като народен представител съм натрупала опит и знам – истинският приз не е златният медал, а силата да изправиш хората на крака пред националния флаг и знамето с гордост и надежда в сърцата. Защото си спечелил доверието им, не си ги подвел и си доказал, че е имало защо да ти вярват.

Обръщам се към всички кандидати – нека докажем, че сме достойни дъщери и синове на предците ни, и да направим истински дебат, който да гарантира победата за най-добрите решения за развитието и добруването на Велико Търново и неговите граждани!

One thought on “Обръщение на Весела Лечева

  • ала бала 🙂 мутренските времена ли ще връщаме?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *