68 четения

Доц. д-р Милен Михов – кандидат за кмет на община Велико Търново от ВМРО-БНД

Уважаеми съграждани,

В началото на настоящата предизборна кампания искам на първо място да изразя огромното си уважение към всички Вас, които учите, работите, създавате семейства и всеки ден влагате частица от себе си в изграждането на Велико Търново и всички населени места от общината.

Сигурен съм, че всички Вие искате да направите града още по-красив, още по-уютен, сигурен и перспективен. В тези избори аз Ви казвам: „Нека го направим заедно“.

Привилегия е да бъда кандидат за кмет на Велико Търново – града, в който учих и работих, в който отглеждах децата си, в който започнах своята кариера на политик и общественик.

Чест и отговорност е да бъда издигнат от ВМРО, единствената партия, в която съм членувал и в която някога ще членувам.

За мен кметският пост означава работа, работа и пак работа – без фанфари, без аплодисменти, без комфорт.

Аз и кандидатите за общински съветници тръгваме в тези избори спокойни, уверени и дълбоко убедени в своите сили и възможности. Десетки години всеки от нас е градил своя авторитет с много професионализъм и отдаденост.

Днес ние искаме Вашето доверие, за да работим заедно за развитието на Велико Търново – честно, открито и разумно, с отговорно отношение към всеки проблем, с грижа за всеки квартал и всяко населено място.

С нас идва промяната!

Доц. Милен Михов и кандидатите на ВМРО за общински съветници и кметове канят всички великотърновци на постановката „Нашенци“ от Чудомир, с която официално откриват предизборната си кампания на 2 октомври (сряда) от 18:30 ч. в МДТ „Константин Кисимов“.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *