172 четения

КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, АБВ, „ДВИЖЕНИЕ 21“

Уважаеми съграждани,

Влизаме в предизборната кампания за местни избори 2019 с една цел: да ви предложим заедно да превърнем Велико Търново в град и община на реализирани възможности.

Заявяваме, че предизборната кампания за нас е конкуренция на идеи, политики и ангажименти, а не предизборна битка с целия познат от близкото и далечното минало арсенал.

Днес ние – кандидатът за кмет, кандидатите за общински съветници и кметове на населени места от коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ поемаме пред Вас, нашите избиратели, 3 основни ангажимента, ако ни гласувате вашето доверие:

  1. Почтено и открито, с воля и характер да отстояваме политики и решения в интерес на всички граждани на общината.
  2. Гарантираме приемственост на градивното за Велико Търново, заложено и изпълнявано през предходните мандати. Няма да отричаме постигнатото, но и ще показваме пропуснатите възможности.
  3. Да реализираме нови, различни политики в проблемните сфери с два подхода: неотложни решения и стратегически действия, които да формират ясна перспектива за града и общината.

 

Уважаеми съграждани,

Убедени сме, че заедно с Вас, с всички тези, които обичат, живеят и се връщат в община Велико Търново, можем да вървим успешно към постигане на целта: Велико Търново – град и община на реализирани възможности.

Знаем, че там, където няма да ни стигнат смелостта и фантазията, ще помогнат мъдростта и енергията на всеки от Вас.

Там, където реалността изглежда абсурдна и непреодолима, ще се опрем на необременеността на младите.

Това са основанията да протегнем ръка към доверието на великотърновци. За да бъде управлението на общината в добри и грижовни ръце.

КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, АБВ, „ДВИЖЕНИЕ 21“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *