Трима кандидати за кмет на Велико Търново влизат в дебат по Нова телевизия за бъдещето на Общината

ТРИМА КАНДИДАТИ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЩЕ ВЛЯЗАТ В ДЕБАТ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СТАРАТА БЪЛГАРСКА СТОЛИЦА. Кандидатът на ГЕРБ инж. Даниел Панов,  кандидатът на коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ Весела Лечева и кандидатът на ВМРО-БНД доц. Милен Михов ще се изправят един срещу друг и ще дискутират проблемите на общината, която искат да управляват. Дебатът ще се състои във вторник сутринта в сутрешния блок на Нова телевизия и ще премине в четири кръга.

Тримата кандидати ще трябва да отговорят на актуален за общината въпрос, както и на въпроса защо влизат в изборната надпревара. След това започва същинският дебат. Първият кръг е посветен на социално-икономическата тема, безработицата, доходите, икономическите възможности, които биха задържали младите хора в града. Въпросите във втория тур ще са свързани изцяло с въпросите около инфраструктурата и транспорта, а третият кръг – с екологията. И тримата кандидати ще имат до три минути време, за да отговорят на зададените им въпроси.

В края на дебата и преди заключителните думи от тримата участници всеки от тях има право да зададе въпрос на своите опоненти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *