286 четения

Даниел Панов: „Променяме облика на Велико Търново с много работа, да я продължим заедно“

„Работа, работа и работа“ е мотото на Даниел Панов, с което той тръгва към трети управленски мандат като кмет на Велико Търново заедно с кандидатите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и СДС. Финансовата стабилност на общината, високата събираемост на местни приходи и отличното управление на разходите нареждат старата столица след лидерите по целесъобразно инвестиране на европейски средства и откриват още по-големи възможности за развитие след 2020 година.

„Упорито работихме заедно с великотърновци, водени от мисълта да превърнем града и селищата от общината в по-привлекателно и добро място с все по-високо качество на живот. Това е ефикасният модел за промяна на облика на Велико Търново и населените места. Благодаря на великотърновци за търпението, разбирането и подкрепата. Нека да продължим да работим заедно в името на по-доброто бъдеще за нашите деца“, коментира Даниел Панов.

Близо 20 км пътища в града са обновени през последните четири години, включително 80% от улици в Стария град, голяма част от инфраструктурата в кв. „Чолаковци“, натоварените „Магистрална“ и „Васил Левски“, „Св. Климент Охридски“, „Читалищна“, „Иван Вазов“, „Михаил Кефалов“, „Читалищна“ и др. Над 8 километра са новите водопроводи. В мандата са модернизирани пет училища и три детски градини, започна строителството на нова детска градина в кв. „Зона В“, което не се бе случвало от 40 години насам.

Одобрени и с осигурен механизъм на финансиране са инфраструктурни проекти, обхващащи още 20 километра булеварди, улици, кръстовища, включително и пешеходният надлез над улица „Магистрална“.

„Старата столица влезе трайно в листата на най-добрите градове за живеене в България. По официални данни Велико Търново е един от малкото градове, чието население се увеличава и това е четиригодишна тенденция. Това е най-сигурният знак, че сме на прав път и заедно, с много работа ще продължим промяната на облика на града и общината“, коментираха кандидатите за общински съветници с номер 43.

3 коментара за “Даниел Панов: „Променяме облика на Велико Търново с много работа, да я продължим заедно“

 • 01.10.2019 в 19:26
  Permalink

  1 мандат е достатъчен за кмет след като хората виждат направеното от него много неща си остават непроменени с години след като в статията има лъжи и се питам той ли си
  пише статиите с обещания или хората не виждат промените в този град.

  Отговор
 • 01.10.2019 в 19:41
  Permalink

  Нов кмет трябва да имат Велико Търновци. Нови идеи и спиране на имиграцията жилищата в определени
  зони са необитаеми защото хората напускат града. Това какво показва че
  сегашния кмет е обърнал града в финансова институция и хората плащат
  повече от парите си кьм администрацията Има нови задължения измислени това е живота в
  Велико Търново и ако някои пише че му
  е добре значи той разчита на кмета.

  Отговор
 • 01.10.2019 в 19:44
  Permalink

  Да си оправи невазпитаните чиновници
  на гишетата.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *