138 четения

Инж. Добромир Добрев: „Вместо нападки към опонентите ще говорим за реални неща и за начините, по които ще се случат“

С молебен за здраве и успех в църквата „Успение на Пресвета Богородица“ ГЕРБ в Горна Оряховица откри предизборната си кампания. Службата, на която присъстваха кандидатите за общински съветници и кметове, бе водена от архиерейския наместник отец Николай, който пожела успешен край на начинанието, започнало в неговия храм.

„ПП ГЕРБ ще води кампания, насочена към хората, в която те ще бъдат запознати с нашите приоритети на работа. Както винаги, така и сега няма да водим негативни борби и да се впускаме в нападки срещу опонентите. Още от няколко месеца сме готови с програмата за управление на мандата, която е съобразена с бюджетните възможности на Общината. Няма да се впускаме в популизъм и празни обещания, а само това, което може наистина да бъде построено или направено“, каза общинският ръководител на ГЕРБ Деница Цветанова и пожела здраве и успех на всички жители на община Горна Оряховица.

Ние, от ГЕРБ, ще говорим реални неща и начините, по които те ще се случат. Неслучайно казваме, че сме изпълнили 80% от инвестиционната програма, заяви и кандидатът за трети мандат начело на общината инж. Добромир Добрев. Всеки може да види какво сме казали преди 4 години и какво се е направило през мандата. Хората ги интересуват конкретни неща – какво се случва в техния квартал, на тяхната улица, около техния дом. Глобалната политика се чертае на друго място. Ние имаме идеи, които ще отстояваме да се включат в Националната стратегия за развитие на България. Неслучайно Община Горна Оряховица е вписана в много национални стратегически документи. Но това е на национално ниво, а тук и сега, на горнооряховчани и жителите на общината ще говорим за нещата, които ние, с нашия бюджет можем да направим. Мисля, че това е важно за хората – да знаят какво ще се случи на тяхната улица, пред техния блок, на тяхната детска площадка, в училището на децата им.

Винаги досега сме започвали предизборните си кампании с молебен в този храм и те винаги са били успешни. Убеден съм, че и на 27 октомври ще се поздравим с успех, каза инж. Добрев.

Един коментар за “Инж. Добромир Добрев: „Вместо нападки към опонентите ще говорим за реални неща и за начините, по които ще се случат“

  • 01.10.2019 в 13:27
    Permalink

    Господин Добрев какво стана с Летещето, кандидатът , който сте избрали надежден ли е?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *