141 четения

Адв. Калоян Янков, кандидат за кмет на В. Търново: „Ние от „Демократична България“ предлагаме енергично и почтено управление!”

„Ние от „Демократична България“ се явяваме на настоящите местни избори, за да предложим на Велико Търново компетентно, енергично и почтено управление, което да се заеме с решаване на неговите проблеми. Защото Търново е град, който има много проблеми, който се управлява зле и не допринася за просперитета на своите жители. Израснал съм във Велико Търново. Тук е коренът ми и ме боли за неговия нереализиран потенциал! За нереализираното му настояще. Можем да сравним Търново с други градове в България и в чужбина, които нямат дори и частица от историята, духа и магията му, но са успели с добро управление да постигнат много по-добро качество на живот.

Ние от „Демократична България“ и аз – като кандидат за кмет, си поставяме за основна задача в следващия мандат да работим за повишаване доходите на хората поне до средните за страната и да дадем перспектива на малкия и средния бизнес, като следваме целенасочена политика за създаване на нов бизнес чрез привличане на високотехнологични производства и услуги с висока добавена стойност, които не замърсяват околната среда. На второ място, ще променим профила на културно-историческия туризъм. Ще направим туризма разнообразен, свързан и достъпен. Друг основен приоритет за нас е чистотата на въздуха. Ще дадем информация в ръцете на всеки от вас за състоянието на въздуха във всеки един момент. Така хората ще могат да предпазят себе си и близките си от вредното въздействие на замърсителите. „Демократична България“ е единствената алтернатива на настоящото управление не само защото знаем неговите недъзи, но и защото имаме рационален план за управление на града и екип, с който да го реализираме. Затова търсим вашата подкрепа и вашия глас. Защото Велико Търново може много повече!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *