Икономистът Виктория Димитрова: „Старата столица е все по-предпочитана, има сериозно раздвижване на имотния пазар“

Великотърновският икономист Виктория Димитрова, която управлява успешна собствена агенция за недвижими имоти, е кандидат за общински съветник от великотърновската листа на ГЕРБ. Красивата и интелигентна дама, която успешно съчетава ролята на предприемач с тази на майка и съпруга, е ново за политиката лице.

Виктория Димитрова е един от онези експерти, които оказват съдействие на хората да избират своя нов дом, а установяващите се във Велико Търново млади семейства стават все повече, категорична е тя. През последните няколко години Велико Търново е все по-предпочитана локация за живеене, което води до сериозно раздвижване на имотните сделки, категорична е Димитрова. Пазарът в старата столица може да се определи като изключително динамичен, което говори, че градът се развива в положителна посока, отбелязва брокерът.

Кандидатът за общински съветник е напълно наясно с всички предизвикателства, които бизнесът среща, тъй като освен самата Виктория частен предприемач е и нейният съпруг. Той е собственик и управител на транспортен бизнес. Семейството се гордее и с двете си момчета Микаел и Владислав, които са възпитаници на великотърновски училища, а догодина предстои абитуриентският бал на по-големия им син.

Със своята инициативност, прецизност и динамичност, с компетенциите и интересите си, с предходния си професионален опит в банковия сектор и в Общинска администрация Виктория Димитрова прибавя стойност към листата на ГЕРБ, за която ще гласуваме с номер 43 в интегралната бюлетина.

„С цялото ми семейство сме отдадени на каузата Велико Търново да е проспериращ град и подкрепяме Даниел Панов в това“, категорична е Димитрова. Преференциалният номер на Виктория Димитрова е 132.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *