Какво вещаят звездите за 3 октомври, четвъртък

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 12-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Отложете плановите операции. Заради по-трудното съсирване на кръвта раните ще заздравяват по-бавно след това. Денят е неблагоприятен за донорски процедури, кръводаряване. Добре протичат профилактиката и лечението на белодробни болести, на оплаквания в областта на таза, бедрата и седалището.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да си купите нова, по-екстравагантна дреха или дреха в по-есенни тонове. Ще я носите с удоволствие. Забранени са липосукцията и силовите масажи в областта на таза и бедрата.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която да даде бързи и успешни резултати за кратко време. Днес се хранете разнообразно, като най-подходящи са белтъчините – леки меса, яйца, млечни продукти. Хапвайте и повече плодове между основните хранения.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 12.42 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува на Стрелец и ни зарежда с добро настроение и ентусиазъм. Хармоничният й аспект със Слънцето ни действа вдъхновяващо в сутрешните часове. Можем да стартираме нещо в дългосрочен план. Плутон приключи своята ретроградна фаза и от днес вече е директен по своята орбита. Силното напрежение, което чувствахте в последно време, бавно отшумява.


ОВЕН

Потръгва ви

 

Очертава се четвъртък да е благоприятен ден за вас заради движението на Луната в Стрелец и заради директния Плутон, който ще отключи голяма част от запорираните напоследък професионални дела. Не се притеснявайте да действате смело и да правите планове. Потръгва ви. Вечерта ви ще е романтична.


ТЕЛЕЦ

Нови запознанства

 

В четвъртък вие ще бъдете активни и дееспособни. Директният Плутон е причина да се чувствате далеч по-обнадеждени за своето бъдеще в социален план. Днес общувате доста по-свободно и е възможно да попаднете на благоприятни нови запознанства, които ще са ви от полза през идните месеци.


БЛИЗНАЦИ

Финансови грижи

 

В четвъртък сте предвидили до последния детайл своя професионален план и ще го изпълните на сто процента. Успехите ви ще са гарантирани. Избягвайте да влизате в пререкания в следобедната част на деня. Директният Плутон ще ви помогне за някои финансови грижи, които имахте в последно време.


РАК

Без притеснения

 

Днес колкото повече гледате детайлите и колкото повече се притеснявате за бъдещето си, толкова повече беди си навличате на главата. Живейте щастливо и освободено, без да се съобразявате с ничие мнение. Плутон, който се движи вече директно по своята орбита, ще ви помогне в личните взаимоотношения.


ЛЪВ

Добър имунитет

 

В четвъртък вашето настроение е отлично. Имате нужда да споделите положителните си емоции с хората около себе си. На работното място се готвите да предприемете грандиозна стъпка, без да сте обмислили докрай подробностите. Директният Плутон ще ви осигури здраве и силен имунитет през есента.


ДЕВА

Нов период

 

Не бързайте да се ровите в детайлите и да анализирате поведението на хора, които са в обкръжението ви. Днешният ден е доста позитивен и благоприятен. Насладете му се. Директният Плутон ще активира мощни промени в личния ви живот, които на свой ред заформят един нов период за вас.


ВЕЗНИ

Добро настроение

 

След като поправихте грешките в последните дни, след като се извинихте за лошото си поведение на хората, сега е време да ви се случи нещо хубаво. То започва още от сутрешните часове, защото в семейството ви взаимоотношенията се стоплят. Това е и повод за оптимизма ви през целия ден.


СКОРПИОН

Усамотете се

 

В четвъртък сякаш мислите ви са блокирани и не можете да продължите напред, без да си вземете нужната почивка и без да се оттеглите за миг от хорското внимание. Осигурете си уединение. Тишината и липсата на активна комуникация ще са ви от полза на този етап. От утре нещата потръгват в по-добра посока.


СТРЕЛЕЦ

Стъпка към промяна

 

Мислите ви са насочени към новото. Осъзнавате нуждата си да измените посоката, в която вървяхте до този момент. За съжаление, днешният ден не позволява да го сторите, но все пак в съзнанието ви се е зародила идеята и в един по-късен етап ще го постигнете. Съвсем скоро ще имате възможност да направите промяна.


КОЗИРОГ

Без напрежение

 

Днес не бързайте и не си поставяйте прекалено големи цели за изпълнение. Имате нужда да действате без излишно напрежение, бавно и лежерно. Успехът се крие в малкото, но качествено свършена работа. Плутон ви пуска от строгата си захватка и съвсем скоро ще почувствате желаното облекчение.


ВОДОЛЕЙ

Активен ден

 

В прекрасно настроение сте. Денят ви намира ведри и готови за работа. Въпреки че през по-голямата си част четвъртък е натоварен, напрегнат и нервен, вие запазвате спокойствие. Вечерта ви чака заслужена почивка, като можете да я споделите с приятели на по чашка и сладки раздумки. Релаксирайте.


РИБИ

Никой не ви пречи

 

Лесно хвърляте вината за собствените си грешки върху колегите. На мнение сте, че някой ви подлага крак и ви пречи, за да успявате. Това не е така. Денят е благоприятен и ви дава възможност да се изявите, без да обвинявате другите за неволите си. Вечерта излезте на среща с приятели.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Общителни, контактни и все така усмихнати, вие сте най-лицеприятните оптимисти, от които човек трябва да черпи пример. Светът ви изглежда розов и все така ухаещ на цветя. Мислите си обаче, че всички хора са ви приятели и с това убеждение губите умението си да пресявате истинските приятели от лицемерите. Научете се да си пазите гърба от лоши очи.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *