Калина Широкова: „Велико Търново не е само центърът на града, а и кварталите и малките населени места“

Кандидатите на „Българска демократична общност“ бяха бурно аплодирани в препълнения от хора салон на театъра

 

ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ“ ОТКРИ ОФИЦИАЛНО СВОЯТА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ В МУЗИКАЛНО-ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „КОНСТАНТИН КИСИМОВ“, а кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на град Килифарево и селата Леденик и Балван бяха бурно аплодирани в препълнения от хора салон. 19 изявени личности, представители на бизнеса, правото, медицината, културата и журналистиката са в листата на БДО. Партията подкрепя и хората в неравностойно положение и включи в предизборната си кампания незрящия Валери Николов – председател на Асоциацията на слепоглухите във Велико Търново.

„С гордост заявяваме, че изпълнихме 80% от нашите обещания и показахме, че Велико Търново не е само центърът на града, а и кварталите и малките населени места“, каза водачът на листата на „Българска демократична общност“ Калина Широкова.

ОБНОВЕНИ СА 38 УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ, ИЗГРАДЕН Е ПРЯК ПЪТ, КОЙТО СВЪРЗВА КВАРТАЛ „БУЗЛУДЖА“ С УЛИЦА „МАГИСТРАЛНА“, в кв. „Колю Фичето“ на улица „Твер“ вече е разрешен проблемът с осветлението. В момента е обновена почти цялата инфраструктура на квартал „Чолаковци“, с нови улици са кварталите „Зона В“ и „Картала“, изградени са много детски площадки.

„Аз лично, като заместник председател на Общинския съвет, съм се срещала с гражданите в много изнесени приемни в кварталите, изслушах проблемите на хората и част от исканията вече са изпълнени, а други предстоят. Но най-важното е, че всички поставени въпроси са взети под внимание“, допълни Широкова и продължи – „Какво ще направим? Добре знаем, че ни предстои много работа. Има още доста проблеми за разрешаване. Затова в следващия мандат ще надградим направеното досега и ще работим за изграждането на важните пътни артерии, за новата транспортна схема и организацията на движението, като тези приоритети винаги са били важна част от нашата програма. Ще положим всички усилия да работим за облагородяване на всяко кътче от нашата община“.

От „Българска демократична общност“ обещават, че ще продължат ремонтите на улиците, които се нуждаят от това, на междублоковите пространства и ще спрат презастрояването. Ще се даде възможност на всеки да има достъп до мобилна аптека, тъй като от 36 населени места само в Дебелец, Килифарево, Ресен и Самоводене има аптеки.

Много неизползвани сгради в малките населени места се рушат и ние ще предложим проекти, с които те да се превърнат в старчески домове или сгради със социално значение и да бъдат достъпни за хората, подчертават от формацията.

Трябва да се обърне и по сериозно внимание на образователната система и извънкласните дейности на децата.

 

КАКВА КАМПАНИЯ ЩЕ СЕ ВОДИ?

 

Партия „Българска демократична общност“ не е водила и няма да води негативна кампания срещу своите опоненти. Доказали сме, че си поставяме реални цели, които могат да бъдат постигнати. Винаги сме подкрепяли правилните решения – тези, които са в услуга на хората. Благодарим на нашите симпатизанти за подкрепата през годините и вярвам, че на 27 октомври ще гласувате с номер 44 в бюлетината. Обещаваме, че няма да ви разочароваме. Просто защото НИЕ МОЖЕМ, категорични са от БДО.

След официалното представяне на кандидатите за общински съветници и кметове на „Българска демократична общност“ присъстващите на събитието се насладиха на спектакъла „Зех тъ, Радке! Зех тъ!“.

С. МАРИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *