Кандидати за общински съветници от Коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ гостуваха на възрастните хора в пет села

КАНДИДАТИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, АБВ, „ДВИЖЕНИЕ 21“ ПЕТКО ТЮФЕКЧИЕВ И СТОЯН ВИТАНОВ бяха гости на празниците на възрастните хора в пет великотърновски села – Момин сбор, Ветринци, Ново село, Балван и Беляковец. По повод Международния ден на възрастните хора навсякъде вчера в пенсионерските клубове имаше срещи, на които хората споделяха спомени, говориха за децата си, за живота си.

Петко Тюфекчиев и Стоян Витанов отидоха в Момин сбор, Ветринци, Ново село, Балван и Беляковец, за да занесат поздравителен адрес от името на почетния гражданин на Велико Търново Весела Лечева, кандидат за кмет на Общината на Коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“.

„Поклон пред житейския ви опит и мъдрост. За нас, вашите деца, вие сте пример за трудолюбие и всеотдайност. Благодаря ви, че ни вярвате, помагате и не преставате да ни учите на отговорност, уважение и преклонение пред добрите дела“, се казва в поздравителния адрес на Весела Лечева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *