ЛясковецМестни избори 2019

Кандидатът за кмет на БСП в община Лясковец Емилия Жилиева: „Всичко, което искам да се случи, е нашата община да е първа сред първите“

КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА БСП В ОБЩИНА ЛЯСКОВЕЦ ЕМИЛИЯ ЖИЛИЕВА ДАДЕ СТАРТ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА 1 ОКТОМВРИ. Тя представи четиримата кандидати за кметове на населените места в общината, както и цялата листа с кандидати за общински съветници, на площад „Възраждане“ и точно пред сградата на читалище „Напредък“ с убеждението, че като екип те ще успеят да възродят и да поведат напред Лясковец и общината.

Народният представител на „БСП за България“ Валентин Ламбев и областният лидер на социалистите и кандидат за общински съветник от коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ във Велико Търново Петко Тюфекчиев бяха заедно с кандидатите и избирателите при старта на кампанията.

„Емилия Жилиева се изправя пред всички нас със смела визия и програма за управлението на общината и вярвам, че тази програма е шанс за благоденстваща община Лясковец“, каза Валентин Ламбев, който представи кандидата на БСП за кмет на Лясковец Емилия Жилиева. След това самата тя покани последователно на сцената четиримата кандидати за кметове на населени места в общината. Кандидат за кмет на село Джулюница е Стефан Чолаков, Ганчо Куруджиков – за Добри дял, Трифон Трифонов – за Драгижево, и Свилен Цанев – за Козаревец.

Съчетание от младост и мъдрост е и листата с кандидати за общински съветници в Лясковец. „Това са хора необременени от политически противоречия, личности с идеи и ясна визия. Всички ние сме мотивирани, ангажирани с града, с общината, и вярваме, че можем да променим нейното развитие към по-добро“, каза Емилия Жилиева, която е водач на листата. След нея са Христо Стателов, инж. Веселин Гърбатилов, Георги Димитров, Андрей Картунов, гл. ас. Георги Георгиев, Мариана Жилиева, Поля Тодорова, д-р Иванка Спасова, Галя Нешева, Красимира Чолакова, Даниел Евдокимов и Николай Найденов. В листата са и четиримата кандидати за кметове на населени места.

„ЗА МЕН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЧЕСТ И ОГРОМНА ОТГОВОРНОС ДА ЗАСТАНА ПРЕД ВАС КАТО КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ЛЯСКОВЕЦ. Решението беше трудно, защото съм наясно, че да си кмет не е превилегия, а огромна отговорност, но благодаря на семейството си, на децата си и приятелите за куража и подкрепата. За това, че казаха – ти можеш и ти ще успееш“, каза Емилия Жилиева. И пое публичен ангажимент да работи открито, честно и прозрачно, да надгражда вече постигнатото, да изгради инфраструктура и да превърне Лясковец в дом, по-красив от всякога.

„Но знаете ли кое е първото, което ще премахна? Страхът и разделението, защото те са изключително деструктивни за развитието ни. Скъпи съграждани, неслучайно избрахме датата 1 октомври за откриване на предизборната си кампания. В числото 1 е кодирано всичко, което искам да се случи за нашата община, да е ПЪРВА сред ПЪРВИТЕ! Оказва се, че ПЪРВИ откриваме предизборна кампания. ПЪРВИ искаме от Вас доверие и се надяваме да го получим. След последните избори сме ПЪРВА политическа сила. Борим се за ПЪРВИ мандат и благодарение на общите ни усилия се надяваме на 27 октомври да сме ПЪРВИ! Но за да се случи всичко това, трябва да сме единни“, заяви още Емилия Жилиева.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *