545 четения

Lidl продължава с дегустациите в магазините си в цялата страна

 

Вижте датите за Велико Търново, Габрово и Севлиево.

През май тази година Лидл България обяви резултатите от мащабен вкусов тест, проведен за веригата от IPSOS България. В него са взели участие 4600 респондента, които са тествали 199 продукта от 24 собствени марки, а резултатите са изведени на база 19 900 получени оценки. Проучването е било проведено по метода на т.нар. blind test „сляп тест“ – участниците не са знаели каква е марката на тестваните продукти, за да бъдат оценките им напълно безпристрастни.

Мащабът на проучването го прави най-големият вкусов тест на продукти, проведен от IPSOS в България, а резултатите са впечатляващи: 86% от българите одобряват вкуса на собствените марки на Lidl, 82% потвърждават качеството им, а 81% биха препоръчали на свои близки, познати и приятели да опитат тествания от тях продукт.

Верни на максимата, че личното мнение е най-важно, от компанията стартираха серия от  дегустации във всички градове, в които имат магазини. Така всеки, който желае, може да опита избрани продукти от собствени марки, които са били част от проучването. Дегустацията във Велико Търново ще се проведе на:

5 октомври (събота) от 10:00 до 14:00 часа в магазина на ул. „Народни будители“ №25

В Габрово ще се проведе на:

12 октомври (събота) от 11:00 до 15:00 часа в магазина на ул. „Васил Неделчев“ №4

В Севлиево ще се проведе на:

26 oктомври (събота) от 11:00 до 15:00 часа в магазина на ул. „Н.Д. Петков“ №41А

По време на дегустациите, посетителите в магазина ще имат възможност да опитат продукти, собствени марки на Lidl, от четири продуктови категории: млечни, колбаси, сладолед и бира, както и да дадат своето мнение за всеки един от тях. Кои са продуктите, който дегустиралите във Велико Търново, Габрово и Севлиево са харесали най-много, ще обявим тук, непосредствено след дегустациите.

Допълнителна информация за най-големия вкусов тест на продукти, собствени марки на Lidl, както и за графика на дегустациите, можете да намерите на https://www.lidl.bg/kachestvo

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!