607 четения

Тихомир Георгиев: „Велико Търново е градът, в който искам да се развиват и моите деца“

Аналитичен, комуникативен и изключително далновиден – това са само малка част от силно изразени качества на Тихомир Георгиев.

Той е финансов мениджър на най-голямата верига заведения в старата столица – BIANCO, както и на клубовете JACK и ORGANZA от 17 години. С отговорност и внимание към поставените цели, Тихомир успешно реализира множество инвестиционни проекти заедно със своя екип.

Велико Търново е неговият роден град, за който винаги говори с гордост и желание за развитие. Тихомир завършва Средно сержантско военно училище „Георги Измирлиев“ и получава магистърска степен по философия и туризъм във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Тихомир Георгиев е общински съветник и председател на групата на ГЕРБ в местния парламент за мандат 2011 – 2015 година. Той участва в три комисии: по общинска собственост; по икономически въпроси, стопанска политика, инвестиции, европейско сътрудничество и международни връзки и по бюджет и финанси.

Във Велико Търново се запознава със своята красива половинка – Радостина, с която създават прекрасно семейство. Те вярват, че именно тук искат да отгледат своите слънчеви деца – Иван и Рая.

За Тихомир свободното време е ценно, затова не пропуска възможност да се отдаде на любимото си хоби – риболов, или да се разходи по Самоводската чаршия и Царевец.

Човек с висок морал и нравствени добродетели, позитивен и родолюбив, Тихомир Георгиев взима участие във вота за местен парламент с преференция N 135 в листата на ГЕРБ – Велико Търново.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *