martineli

martineli

Четири златни медала за „Инвикта“ от международно състезание в Asics Arena

 

Шест медала от Международния таекуондо турнир 2nd TURBO TROPHY спечелиха представителите на горнооряховския ТК „Инвикта”. Турнирът по таекуондо олимпийски стил бе проведен през уикенда в зала Asics Arena с участието на близо 350 състезатели от 5 държави. Осем състезатели на таекуондо клуб „Инвикта”, водени от треньорите си Стефан Купичков и Пламен Николаев, се включиха в надпреварата за медалите. От спечелените 6 медала 4 са златни, 1 сребърен и 1 бронзов.

При децата в клас „Б“ силната и технична игра даде отново отлични резултати. Ивайло Йорданов в категория до 33 кг, Илиян Песаров в категория до 21 кг и Марин Млеченков в категория до 44 кг се пребориха за златото. Момичетата на клуба, които бяха и дебютантки в състезанието, завоюваха сребърния и бронзовия медал, съответно Йоана Статева и Александра Венева.

Юношите в клас „Б“ бяха представени от Николай Млеченков, който донесе на клуба златен медал от турнира. В клас „А“ се състезава Радослав Шабанаков, на който след много силна първа игра, завършила 30:0, малшанс попречи да продължи към полуфиналите и да се пребори за медал.

Дебютно участие в турнира в клас „Б“ до 21 кг имаше и Радослав Янков, на който също малко не достигна да влезе в надпреварата за третото място.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *