92 четения

Две патриотични формации подкрепят ВМРО и доц. Милен Михов на изборите

За подкрепа на ВМРО и кандидата за кмет на партията във Велико Търново доц. Милен Михов призовават с декларации две патриотични формации – Националното сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“ и Съюз на патриотичните сили „Защита“.

Към всички воини от запаса и резерва за подкрепа на доц. Милен Михов за кмет на Велико Търново апелира генерал-лейтенант о.з. Петър Илиев, председател на НСКЗВ “За честта на пагона“.

„Ще подкрепим ВМРО – символ на патриотичната сила, която очакваме да постигне високи резултати на предстоящите избори. Силното и патриотично местно управление ще доведе до бъдещото устойчиво развитие на цялата българска държава. Ние, които сме положили клетва пред народа и родината си, не ще жалим усилия за единението и просперитета на нацията“, се казва още в декларацията.

От “Защита“ също приканват своите поддръжници и симпатизанти да застанат зад ВМРО и доц. Милен Михов.

“Нека подкрепим кандидата на кмет на Велико Търново г-н Милен Михов. Да подкрепим ВМРО не само защото и те като нас са партия на патриотичната идея, но и защото сме сигурни в успеха и резултатите на предстоящите местни избори. Сигурни сме, че изборът им е правилен, защото сме убедени, че ще продължават да работят по наболелите проблеми на хората по места“, се казва още в призива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *