Младият спортист и баща на 3-месечен син Димитър Марков е оптимист за бъдещето на Велико Търново

25-годишният Димитър Марков е едно от младите лица, на които ГЕРБ разчита в кампанията за местния вот. Хората, които в изборния ден решат да подкрепят преференциално Митко Марков, ще изберат един дисциплиниран и научен на толерантност спортист, зрял мъж и глава на семейство и човек, за когото да дава от себе си в полза на общността, е нещо напълно естествено.

Димитър Марков е сред най-активните членове на МГЕРБ, които заедно с лидера на структурата Георги Недев непрестанно помагат с доброволен труд, без изобщо да афишират това. За последния жест на Митко Марков и Жоро Недев разказаха хора от Дебелец. Преди няколко дни двамата младежи са почистили клоните на борове, надвиснали над покрива на местната детска градина. Освен застрашителната им тежест клоните пълнели с иглички улуците на сградата, което създавало проблеми при дъжд. Почистването е било свързано с качване на доста екстремна височина, разказаха очевидци. Подобни предизвикателства обаче не могат да възпрепятстват спортните натури на двамата.

Димитър Марков е републикански шампион в карате стил К1. Двукратно е представял България на световно първенство. В момента освен мениджър в частна компания, е и треньор по муай тай. През изминалата учебна година спортистът се включи в проект срещу агресията сред младите, който бе иницииран от лидера на МГЕРБ и успешно реализиран в партньорство с няколко училища.

Митко Марков е баща на 3-месечен син, у когото иска да възпита доблест, сила, кавалерство и почтеност. Споделя своите увлечения по планинските походи, ските, любителската фотография с красивата си половинка Теодора, в семейните излети вече участва и малкият Боги.

„Имам желание и готовност да се включа във всякакъв вид инициативи за благото на града и за хората, които живеят тук.“ Митко Марков сподели наблюденията си, че във В. Търново младите семейства като неговото стават все повече. „Много мои приятели имат малки деца, оптимисти сме за бъдещето“, казва кандидатът за общински съветник.

Преференциалният номер на Димитър Марков в листата на ГЕРБ е 127.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *